Personal

Den som er blitt frisk, vet ikke hvordan den syke lider.

Nå har jeg nettopp hatt de verste morgenen i hele mitt liv. Aldri har jeg kastet opp så mye å kun 40 minutter. Nå står jeg bare her og håper på at jeg slapp ?billig? unna. Får jeg omgangssyken, så legger jeg meg ned og dør. Det verste jeg vet er å kaste opp. Det føles som jeg kveles, og jeg hater lukten. Gæh. Det passer utrolig dårlig å bli syk i dag pga at jeg må hoppe på en buss for å ha kjøretime på et sted som ligger 30 min unna. Jeg vet at jeg ikke klarer det for her står jeg både kvalm, svimmel og slapp. Kokende varm i panna er jeg også. Nei huff, hvordan skal dette gå?

Alltid når jeg er dårlig, så blir jeg så ufattelig følsom og synes så synd på meg selv. Jeg orker aldri å gjøre noen ting når jeg er i slik form, så når Magnus kommer hjem fra jobb og ser meg liggende i sengen fortsatt, så skjønner han ugler i mosen, og at han trolig må lage middag, vaske klær, rydde og ta vare på ?kona? si.

Nå skal jeg synke ned under dyna igjen, lese litt i ?Breaking Dawn?, for så å prøve å sove litt igjen. Håper alle dere søte lesere får en fin dag, og til dere andre som er syke der ute; I know how you feel and it sucks!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits