Personal

Det er fra meg fremskrittene må komme, ellers kommer de aldri.

Det føles veldig rart å være meg akkurat nå. Selv om det er en god del problemer i livet mitt, så mestrer jeg å styre tankene mine. Jeg er ikke lenger like negativ og krass, men heller oppmuntrende og glad. Den største forandringen er tydelig. Jeg ser løsninger i stedet for flere problemer. Det er det jeg har slitt mest med. Det har vært noe som har irritert de rundt meg også. Jeg vil jo ikke at folk skal føle ubehag ved å tilbringe tid sammen med meg. Jeg vil være ?gode gamle? Reidun. Jeg har alltid vært ?meg?, men disse siste årene har jeg lukket meg for omverden. Jeg forandret meg, og ordet ?meg? fikk en ny betydning. Jeg ble alene i og mot verden. Det var ensomt. Nå prøver jeg å åpne meg for alt igjen. Jeg vil gi av meg selv, og få respons på hvem jeg har blitt. Jeg er et sterkt menneske, og det ønsker jeg å vise. Ikke bare for mine nærmeste, men for alle andre også. Jeg skal aldri la noen dra meg ned igjen. Det var det som skjedde nemlig.

Monsteret dro meg ned i et fangehull og kastet nøkkelen. Nå har endelig krigeren i meg funnet en vei ut derfra. Alt jeg må gjøre nå, er fortsette å grave. Jeg skal bli min egen helt.

Enten krymper du og gjemmer deg eller så retter du ryggen og kaster deg ut i det. Jeg lærte at det var bedre for meg å kaste meg i det. – Minnie Driver.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits