Personal

Ekskjærester.

Alle har en, og alle har en fortid med den personen. Det er nok det jeg blir mest sjalu på. At noen har en fortid sammen med ham. Han er jo min.. nå. Det føles faktisk utrolig ekkelt å høre om ting de har gjort sammen. Det verste er vel når han glemmer seg og sier ?husker du ikke da vi var her for et par år siden??

.. nei det gjør jeg absolutt ikke. Fordi det var ikke med meg. Da blir det en ekkel stillhet, og jeg blir stille og tankefull. Det er ikke det at jeg er sjalu på at de var sammen, men jeg er sjalu på de tingene og opplevelsene de delte. Skulle ønske det hadde vært med meg i stedet. Jeg forstår jo at alle mennesker har en fortid, og det er gjennom erfaringer vi lærer, og blir slik vi er, men jeg er vel litt rar da. På en måte skulle jeg ønske jeg ikke hadde vært med noen andre enn ham. Jeg skulle ønske mitt første kyss, første overnatting, første sex, første krangel, første.. alt var med ham. Nå snakker jeg sikkert hull i hodet på dere, men dere forstår meg vel kanskje litt? Gjør dere ikke?

Hvorfor blir jeg sjalu av å høre om deres fortid? Jeg får jo dele all framtid sammen med ham.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits