Personal

Happiness is a form of courage.

Kvelden min har bestått av soving og tenking. Det første som dukket opp i hodet mitt når jeg våknet var ?hva gjør meg lykkelig?? Jeg åpnet laptopen med en gang for å begynne å blogge. Jeg følte meg utrolig inspirtert til å skrive en fantastisk innlegg, men nå sitter jeg her og ikke vet helt hva jeg skal skrive likevell. Jeg kan gi det et lite forsøk i allefall.
* Jeg elsker å våkne sammen med min kjære. Får jeg ikke se hans ansikt om morgenen, så får jeg ikke en bra start på dagen.
* Fantasien min gjør meg veldig glad. Noe av det beste som finnes er når jeg kommer på en skikkelig god bloggidè eller jeg har en god skrivedag for boken min. Da føler jeg at jeg virkelig har investert tid og energi til noe jeg liker og som jeg er stolt av.
* Kattene mine. Dette er kanskje veldig sært, men hvis det er noen som virkelig elsker meg uansett, så må jo det være våre søte små pusekatter.
* Forståelsesfulle venner kan jeg aldri få nok av. Jeg er så glad for at jeg ikke har negative personer i livet mitt. Livet blir alltid bedre når man omgir seg med positive mennesker som man er glad i.
* Musikk er en stor inspirasjonskilde for meg. Jeg kunne hørt musikk dagen lang. Jeg kan bli i godt humør til og med av verdens mest triste sang, bare pga at jeg hører hvor bra teksten er.
* Tanteungene mine, Emma & Chaney er de to personene i livet mitt som betyr mest. Det er rart hvor glad og knyttet til dem man faktisk blir. Jeg gleder meg sånn til å få egne barn jeg kan ?ødelegge.?
* Å reise bort er nok en av de viktigste ingrediensene jeg trenger i livet mitt. Uansett om det er en 14 dagers ferie til Miami eller om det er en kort vennetur på hytta. Jeg trenger å komme meg litt bort fra hverdagen for å lade opp energien og få nytt pågangsmot.

Dette var da en liten liste over ting jeg trenger i livet mitt. Jeg kan rett og slett ikke være foruten det pga at jeg liker å ha det slik. Det er dette jeg vil at livet mitt skal bestå av. Nå skal jeg slutte å analysere alt jeg ønsker og drømmer om. Jeg har det så utrolig godt som jeg har det i dag og jeg kommer aldri til å gi slipp på noe av det.

Poenget mitt er at uansett hvor dårlig noen dager utvikler seg, uansett hvor trist jeg kan være, og selv om jeg drømmer om ?noe mer?, så elsker jeg virkelig livet mitt og kjæresten min.

Fortell meg minimum 3 ting som gjør deg lykkelig.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits