Personal

I deserve you’re all.

Jeg føler meg så utrolig rar for tiden. Jeg krangler støtt med kjæresten, føler meg deppa og vil bare sove hele tiden. Jeg er redd for at jeg prøver å ødelegge for meg selv. Jeg er litt sånn. Når ting endelig begynner å gå min vei og jeg er lykkelig, så er det akkurat som at en bryter plutselig slår seg av inne i meg. Vanskelig å forklare dette, men jeg føler meg rett og slett trist for tiden. Samboeren min har ikke tilbringt en hel dag sammen med meg på lenge, vi prater ikke sammen som vi brukte, jeg føler ikke at han forstår meg 100%. Det skulle jeg ønske han gjorde noen ganger. Nå skal jeg være alene hjemme igjen til torsdag, og jeg ser veldig mørkt på det. Jeg føler ikke at jeg har et liv. Jeg savner noe, men jeg vet ikke hva.

Jeg må finne ut hva jeg egentlig vil her i livet. Hvorfor skal alt være så komplisert? Uff.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits