Personal

Ikke kast bort tid på Mr. Wrong.

For snart 2 år siden var jeg singel. Jeg var en stor idiot med lav selvtillitt. Mannfolk visste å bruke meg, og jeg lot dem. En spesielt. Han kastet jeg bort nesten 5 år på.. Nå tenker dere sikkert ?hvorfor?? 

.. Vel, det er faktisk ikke så enkelt å komme seg ut når man er hodestups forelsket. Nå i ettertid vet jeg at følelsene jeg hadde da, ikke engang er i nærheten av den kjærligheten jeg føler i dag. Det er ekte kjærlighet. Nå vil jeg gjerne komme med et par tips til dere som kjenner dere igjen i dette innlegget. Jeg får vondt i magen hver gang jeg hører om andre som blir utnyttet på denne måten. Selv lærte jeg mye om meg selv av denne opplevelsen, men jeg må ærlig innrømme at det fortsatt gjør vondt. Å bli behandlet på den måten ødelegger oss psykisk. Følelsen av å ikke være god/bra nok. Tillitsviket.. Jeg var ikke meg lenger.

Jeg skjønner at det er vanskelig å si nei til en du liker, men hvis han sårer deg mer enn han får deg til å smile, så er det virkelig ikke verdt det. Slutt å tenk på ham som ?drømmemannen.? Ikke fall for fristelsen. Netter med kos gjør ikke opp for månedsvis med svik. Det er en grunn til hvorfor han gjør deg trist. Tenk på det når du vurderer å dra tilbake for mer. Er du ute etter å såre deg selv? Et sikkert varseltegn er at han er dårlig til å svare på meldinger, og å ta telefonen + at han unnskylder seg med at han er veldig opptatt eller lignende. Dere har oftest kontakt når det passer han. Dette mannedyret tenker kun på seg selv, og tenker ikke over hva du måtte føle. I hans sine øyne, så er ikke det hans problem.

I stedet for å sitte fast i den samme gamle fella, så unn deg heller kun det beste, og vær åpen for en flørt eller to. Du liker vel ikke å være surret rundt noens lillefinger? Ha litt mer tro på deg selv, og sett ned foten. Nå er det nok!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits