Personal

It’s a lovestory!

Nå har jeg gått å grublet i hele dag på om jeg virkelig skal fortelle dette på bloggen, men det er alt jeg klarer å tenke på, så jeg må nesten få både tankene og følelsene skrevet ned. Jeg skal gifte meg! Det er helt sinnsykt, men ja det skal jeg. Vi har pratet om det og det er noe vi vil begge to. Går det ann å være mer lykkelig enn det jeg er nå? Det er helt ufattelig. Jeg vet at han er mannen jeg kommer til å bli gammel sammen med, så hvorfor skal jeg ikke si ja til å gifte meg? Det finnes ingen motargumenter tenk! Det føles veldig betryggende å vite at jeg har funnet den rette for meg. Kun i en alder av 21 liksom. Alle skulle vært så heldige synes jeg. Selv var jeg livredd for hvordan mamma kom til å reagere, men da jeg ringte å fortalte det, så begynte hun å gråte av glede. Tenk at den lille prinsessen hennes skal gifte seg, og leve lykkelig i alle sine dager.
blogg16

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits