Personal

Man kan kjenne seg igjen i mye.

Sex & singelliv har alltid vært en av mine favorittserier. Min topp 1 favoritt faktisk. Grunnene til det er mange. Jeg kjenner meg på mange måter igjen i Carrie Bradshaw. Hun elsker å skrive, har hatt vanskelige kjærlighetsforhold, og hun er en drømmer. Hun vil ha ekte kjærlighet. Type ?kan ikke leve uten deg? kjærlighet. Har sett alle sesongene utallige ganger, men gråter like mye hver gang. Jeg kjenner Carrie sin frustrasjon over Mr. Big, og jeg føler kjærlighetssorgen hun fikk av Aidan. Absolutt alle kommer til å kjenne seg igjen i den på en eller annen måte. Jeg er like pessimistisk som Miranda. Jeg er like sprudlende som Samantha. Jeg er like dumsnill som Charlotte, og jeg er like forfatterlysten som Carrie. En serie som står mitt hjerte veldig nært, og som jeg har lært mye fra. Sex & Singelliv er som en egen guide for kjærlighet og vennskap.

Har du noen serie eller film som betyr noe spesielt for deg?
carriebigsexandthecity701

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits