Old posts

Ondskapen er et fjell. Alle bestiger sitt for å peke ut de andres.

Nå skal jeg dele min nye idè med dere. Ukens innlegg kommer til å avsløres her hver søndag eller mandag. Poenget mitt med denne idèen er rett og slett for å inspirere andre bloggere til å bli flinkere. Jeg kommer i allefall til å sette pris på dere. Denne ukens innlegg er skrevet av Camilla. Hun er en fantastisk flott jente som kun fortjener det beste. Da jeg leste dette innlegget ble jeg rett og slett irritert på andre bloggere som kritiserer. Skjønner ikke at det er mulig.
Her er et avsnitt som virkelig festet seg hos meg:
?Jeg er faen med ikke noen robot, jeg er et vanlig menneske, og jeg klarer ikke mer enn hva menneskekroppen er i stand til å klare.?

Tusen takk til Camilla som tørr å skrive hva hun føler, og som kan å si fra. Er overbevist om at de som kritiserte henne fikk dårlig samvittighet. Det fortjener dere også. Skam dere! Les hele innlegget her.

Jeg får litt mailer angående hva jeg liker og ikke liker på en blogg, så jeg vil gjerne dele mine synspunkter med dere.
Det første jeg legger merke til når jeg entrer en ny blogg er så klart designet. Hvis bloggen ikke virker det minste innbydende, så blir jeg fort litt skeptisk. Tar meg tid til å lese det bloggeren skriver før jeg forlater siden, og hvis jeg liker det jeg leser er muligheten stor for at jeg legger deg til både bloglovin? og mine favoritter. Det jeg liker minst ved en blogg er nok rot, og masse reklame. Det skriker på en måte at man kun vil tjene penger føler jeg. Hvis det er masse rot på bloggen, så klarer jeg ikke å ta bloggeren seriøst. Jeg har det som regel å alltid sjekke ut bloggen til leserne mine, men jeg må ærlig innrømme at ikke alle blir lagt til bloglovin med en gang. IKKE PRØV FOR HARDT! Det er utrolig viktig. Da jeg startet å blogge, så tenkte jeg kun på meg selv og hva jeg ville formidle til meg selv. Jeg fikk ut tanker og følelser på riktig måte gjennom bloggen. Jeg er ikke en person som er så flink til å forklare meg gjennom verbal diskusjon. Å sette ord på følelsene mine har alltid vært utrolig vanskelig. Etter som bloggen min fikk flere lesere, så tok konkurranseinstinktet litt overhånd. Jeg ville ha flere og flere lesere, og det var kun det som inspirerte meg. Da ble blogginnleggene automatisk av dårligere kvalitet, og jeg sluttet å like det. Nå har jeg vokst mer, og føler det ikke slik lenger. Jeg blogger for min egen skyld. Poenget mitt er at jeg ikke kan blogge om ting som ikke interesserer meg, og jeg kommer nok aldri til å begynne en debatt om noe jeg selv ikke forstår. Har sett mange bloggere som gjør denne feilen. Det vises så utrolig godt når man prøver for hardt. Tipset mitt er å ha et avslappet forhold til bloggen og leserne dine. Da får man så mye mer ut av det man skriver.

Har du en blogg? Legg igjen adressen din, så kanskje jeg finner flere favoritter.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits