Old posts

Sånn føler jeg det nå.

Ærlig talt. Hvorfor er det så galt å reklamere for bloggen sin egentlig? Jeg vet om mange som gjør dette, så hva er poenget med å gi stygge tilbakemeldinger? Jeg sendte ut invitasjoner til mange bloggere, men ble virkelig overrasket da jeg fikk en skikkelig slem mail fra en kjent blogger. Har alltid likt bloggen hennes, men nå ble jeg skikkelig skuffet. Hvorfor kan ikke bloggere være snille og høflige mot hverandre? Heldivis, så oppfører ikke alle seg sånn. Jeg har ikke noe problem med å linke til en annen blogger. Det synes jeg rett og slett er ren folkeskikk hvis man blir snakket pent om eller blir linket til. Trodde det var sånn blogging utviklet seg jeg?! Nå sitter jeg her og føler jeg har misforstått hele greia og at jeg har plaget andre bloggere med reklameringen min. Har noen dere virkelig ikke tid eller plass til å hjelpe andre bloggere? Når det faktisk er en konkurranse som pågår, så er det jo en vinn/vinn situasjon. Hvis jeg får flere lesere, så får jeg jo også flere blogger jeg kan følge med på + at dere har muligheten til å vinne en premie og blir linket til av meg. Selv ser jeg ikke på andre bloggere som konkurrenter, men som medbloggere. Noe av det første jeg gjør om morgenen er å sjekke om favorittbloggerne mine har kommet med et nytt innlegg. Jeg blogger ikke for å bli den største, men for å lese om andres liv, og kanskje til og med bli kjent med andre bloggere. Det er meningen at blogging skal være gøy.
blogg03

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits