Old posts

Si aldri nei av stolthet eller ja av svakhet.

Hvorfor er det så flaut å si at man blogger? Jeg synes det er litt pinlig selv. Jeg er stolt av bloggen min, og av at jeg får en god del positive tilbakemeldinger, så hvorfor får jeg meg ikke heller til å skryte av bloggen? Jeg ser på den som min egen lille bok som inneholder innlegg som folk liker å lese. Det er da en type ?journalistikk? metode det også? Jeg føler at jeg blir flinkere for hver dag og jeg ser andre medbloggere bli det også. Det finnes så utrolig mange dyktige skribenter i bloggverdenen, og jeg har lyst til å sette pris på hver og en av de.

Hver dag leser jeg andres blogger og de gir meg inspirasjon til å fortsette, og jeg liker å tro at kanskje til og med lille meg gir inspirasjon til noen andre. Selv synes jeg det er en stor ting man skal være stolt av. Jeg vil ikke være flau over at jeg elsker å blogge. Det handler nok mer om at jeg elsker å skrive. Blogging er kun en måte å formidle meg på(som jeg også elsker.)

Forloveden min er utrolig nysgjerrig på hva jeg skriver her, men han har lovd at han ikke skal snoke før jeg lar han få lov. Hva hvis han synes jeg er litt rar, og ikke skjønner hva som er så interessant med å blogge? Hva hvis han ler av meg, kysser meg på kinnet, og sier; ?Det er bra du har en hobby jenta mi.? Det er nok det verste som kunne skjedd. Jeg vil at han skal ta bloggen og skrivingen min seriøst. Dette er noe mye viktigere og større for meg enn kun en hobby. Han blir mer og mer interessert i hva jeg skriver for hver dag, og for alt jeg vet, så kan det hende han allerede har tittet innom bloggen for, så å late som han ikke har peiling. Jeg har så lyst til at han skal vite hvor viktig dette er for meg, og at bloggen er ?vennen min? jeg kan fortelle alt til, og som gir meg råd og støtte(altså dere.) Det jeg forsøker å få frem er at jeg setter pris på alle dere lesere, og håper at dere setter pris på meg også. Nøkkelen jeg trenger for å vise bloggen min til forloveden min er selvtillit. Jeg har tro på meg selv, men når det kommer til noe jeg brenner så sterkt for, så blir jeg alltid usikker. Selvtillit er så utrolig viktig, og jeg velger å gjøre som Jannekake har gjort på sin blogg; Altså skrive et innlegg hvor man ber om komplimenter fra leserne sine. Alle blir i bedre humør av positive tilbakemeldinger, så det er hovedgrunnen til at jeg gjør dette. Det er så lite som skal til for å lyse opp hverdagen til noen andre. Jeg trenger det veldig i den situasjonen jeg er i nå, så da krysser jeg fingrene for at dere hjelper meg. I gjengjeld skal jeg gi et kompliment tilbake, fordi det er viktig å sette pris på hverandre.

img0024

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits