Personal

Takk til fastlegen min.

Takk til fastlegen min som ikke kan jobben sin. Takk for at du ikke henviser meg til sykehuset, når du tydeligvis fant ut hva som var galt. Takk for at du ikke vil hjelpe meg. Takk for at jeg må gjøre absolutt alt selv. Takk for at du tok en annen undersøkelse enn den jeg spesielt ba om. Takk for at jeg måtte ringe etter mine egne svarresultater. Takk for at jeg måtte finne ut at jeg har høyt stoffskifte av meg selv. Takk for at du ikke vil hjelpe meg, og ikke kan jobben din!

Nå er det ikke sikkert dere skjønner noenting, men jeg ringte til legesenteret i dag for å høre om resultatene hadde kommet. Det hadde de visst, og konklusjonen var at jeg har for høyt stoffskifte. Dette måtte jeg finne ut av meg selv. De hadde aldri tenkt å ringe, fordi legen hadde skrevet under at det var ok. De ville se etter om det utviklet seg mer før de ringte. Vi har høyt/lavt stoffskifte i familien, og de tar det ikke seriøst?? Dette forklarer jo så vanvittig mye. Hvorfor jeg har hatt så mye humørsvingninger, hvorfor jeg er så trøtt osv. Dette kan faktisk være forklaringen på hvorfor jeg spontanaborterer. Noe som er veldig ironisk egentlig. Det var jo derfor jeg bestilte time til lege. For å finne ut hvorfor jeg mister hele tiden.. Tydeligvis, så kan ikke legen jobben sin. I morgen ringer jeg sykehuset. Makan!

img2697

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits