Personal

Tiden fremover nå.

Jeg har lest på mange forskjellige blogger om deres mål for skoleåret osv, og jeg har veldig lyst til å gjøre det samme. Det som er litt kjipt da er at jeg ikke går skole, og ikke kan forbedre meg der. Av den grunn setter jeg heller opp en liste over et helt år fremover. Hva jeg ønsker, og hva jeg skal jobbe hardt for å få til. Litt drømmer blir det også så klart, men hvor ville jeg vært uten drømmene mine?

1. Jobbe mye!
Jeg skal ta på meg så mye jobb som mulig, og tjene nok penger til å få oss på plussiden igjen. Økonomi er veldig viktig, og hvis vi skal bygge oss hus en gang i fremtiden må jeg trå til nå!

2. Skrive mer!
Som dere kanskje ikke vet, så har jeg begynt på min bok nr 2. Jeg håper å få svar angående min første bok veldig snart, men selv om jeg får nei, så skal jeg aldri gi opp. Det er forfatter jeg skal bli!

3. Barn! Er det noe jeg virkelig ønsker meg her i livet, så er det barn. Vi har prøvd en god del ganger nå, men mister hver gang. Jeg har nå funnet ut at jeg har høyt stoffskifte, og skal til lege for å finne ut litt mer angående situasjonen jeg er i. Hvis det er en grunn til at jeg spontanaborterer, så må jeg få medisiner for det så snart som mulig synes jeg.

4. Nettjournalistikk! Får jeg penger til overs en gang, kanskje over jul, så vil jeg gjerne prøve meg på nettjournalistikk igjen. Sist jeg prøvde hadde jeg ikke råd, men det kommer sannsynligvis til å endre seg nå. Det er på tide at jeg følger hjertet mitt.

Jeg har enda en lengre liste, men det er nok de ovenfor som er viktigst for meg akkurat nå. Det er disse som er nærmest hjertet mitt.

Hva er dine mål?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits