Personal

We fight, we break up – We kiss, we make up.

Det er så mange som går fra hverandre for tiden. Hvis begge to er ulykkelige sammen og ikke elsker hverandre lenger, så for all del gå deres seperate veier. Men nå vil jeg prate om par som går fra hverandre over den minste filleting. En krangel, så er det slutt. Jeg skal ærlig innrømme at jeg har hatt en god del småkrangler med kjæresten, og det har blitt mye mer nå i det siste. Hva tror dere dette kommer av? Selv tror jeg at det har noe med hvor lenge vi har vært sammen. Vi er i en 9 månederskrise føler jeg. Den minste ting kan få meg til å slenge en liten kommentar og jeg er mye mindre tolereant. Alle de tingene som var søte i begynnelsen har blitt litt irriterende, og noen ganger har jeg mest lyst til å gråte. Innerst inne, så vet jeg at denne perioden kommer til å gå over. Jeg vet dette er et faktum fordi vi elsker virkelig hverandre, og andre par sier også at de har gjennomgått noe lignende. Det vi irriterer oss over i dag er noe som vi kommer til å bli nøytrale for senere. Selv om man har vært sammen lenge, så er det jo fortsatt en ?bli-kjent prosess? som pågår hele tiden. Spørsmålet er vel om man gir opp og går fra hverandre eller om man lærer å akspetere hverandre og holder sammen.

Jeg klarer ikke å forestille meg livet uten samboeren min. Jeg blir både mer og mer irritert samtidig som jeg blir mer og mer glad i ham. Merkelig, men sant.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits