Personal

You’re the reason I believe in love.

For et par timer siden fikk jeg vite at det er en stor sjanse for at jeg må feire Valentine?s Day alene. Samboeren min må muligens jobbe og kan da ikke komme hjem før på søndag. Altså dagen etter Valentine?s day. Jeg som har gledet meg så enormt mye til å tilbringe denne dagen med ham. Dette er første året jeg faktisk har kjæreste på Valentine?s Day, og så kan han ikke være her sammen med meg engang. Jeg er så utrolig skuffet akkurat nå. Jeg ser det for meg: Jeg helt alene som spiser verdens beste hjerteformede pizza. Det hadde jeg planlagt å lage til kjæresten min nemlig. Og ikke nok med det, jeg har allerde kjøpt inn ingredienser til en stor sjokoladekake + nonstop(skulle skrive ?I Love You?.) Er fullstendig klar over at vi kan gjøre dette dagen etterpå, men det blir på en måte ikke det samme. Jeg fortjener ikke å være alene på kjærlighetsdagen. Jeg har pleiet ham når han har vært syk, jeg har stått opp tidlig for å lage frokost til ham, jeg laget verdens dyreste julekalender til ham, jeg forteller ham at jeg elsker ham hver dag, jeg lar ham se på Discovery selv om jeg egentlig ville sett ?Gossip Girl?, jeg vasker de skittne sokkene hans, jeg brukte halve gavekortet mitt på 3 sesonger av ?The Simpsons? til ham, og sist, men ikke minst: Jeg kommer til å fortsette å gjøre alt dette fordi jeg er verdens beste kjæreste!
blogg02

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits