Personal

Gleder meg til bloggfesten i oktober!

Nå kjenner jeg at det skal bli herlig med helg. I kveld skal jeg & Magnus kose oss med kylling i pita, x-factor og planlegging av bloggfesten i Oslo. Han hadde veldig lyst til å bli med, og jeg har dårlig samvittighet for at jeg ikke en gang tenkte på å spørre ham før jeg spurte andre bloggere. Jeg er en dårlig kone. Det er i alle fall utrolig gøy at han begynner å interessere seg for denne delen av livet mitt. Bloggen betyr jo veldig mye for meg, og jeg vil jo at han skal være stolt av meg. Nå ser jeg bare enda mer frem til denne blloggfesten i Oktober. Er det forresten noen andre av leserne mine som har blitt invitert?? Hadde vært gøy å truffet så mange som mulig av dere.

   idag02

I dag ser jeg forresten slik ut. Enkel gull/brun sminke fra Isadora. Tutorialen til denne øyeskyggen finner du ved å trykke her.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits