Personal

Ting å se frem til.. eller?

Siden jeg skal prøve å få til en god del ting denne uka, så har jeg satt meg opp en handlingsplan. Den er slik:

1. Psykolog. I kveld kl. 19:00 skal jeg ha min første psykologtime. Jeg er dritnervøs, og veldig usikker på hva jeg skal forvente. Forhåpentligvis går alt strålende.

2. Flytte.
Siden vi skal overta en leilighet på torsdag, så er det vel på god tid at vi begynner å pakke litt. Jeg hater å pakke. Det er så stress synes jeg.. Men det må bli gjort. Gleder meg til å komme i ny leilighet. Å pakke ut er jeg ekstremt glad i!

3. Kjøretime på onsdag. Jeg håper å kunne kjøre opp innen desember. Førerkortet i bursdagsgave til meg selv hadde vært flott. Hehe.

4. Jobbe. Skal skrive 3 forskjellige artikler og gjøre en god del skolearbeid. Jeg ser nesten ikke på det som arbeid en gang.. Det er jo så utrolig morsomt! Endelig har jeg funnet det som passer for meg! Håper å høre fra en butikk som jeg gjerne vil intervjue. *krysser fingrene*

5. Lese ferdig bok nr 3 i «House of night» serien. Jeg har brukt alt for lang tid på den..

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits