Personal

Fra og med i dag er jeg frilansskribent!

Mange av leserne mine har spurt meg om jobbsituasjonen min, men jeg har ventet litt med å fortelle om den. Nå skal jeg ikke vente lenger. Jeg vil på forhånd si at dere som muligens kommer til å dømme meg pga dette, ikke forstår situasjonen min og bør bare la være å kommentere.

Som dere har skjønt så elsker jo jeg å skrive. Den siste måneden har jeg skrevet på en artikkel for et av Norges største jentemagasin. Jeg kommer ikke til å si hva den handler om, men i dag ble det bekreftet at den mest sannsynligvis blir tatt med i Januar utgaven. Altså første utgaven i 2010! Akkurat hvor stor den blir har vi ikke blitt helt enige om enda, men det blir nok mellom 3-4 sider. Dette er noe jeg har ekstremt lyst til å fortsette med, og som jeg kommer til å gjøre fremover.

Jeg holder på å skrive 2 forskjellige artikler nå, og jeg har veldig stor tro på at de vil bli trykket. Har snakket med noen magasiner om dette. Pga at dette tar opp ganske mye av min tid har jeg bestemt meg for å ikke jobbe med noe annet. Jeg tjener bedre på dette + at det gjør meg lykkelig. En perfekt løsning!

Hvis dette kommer til å gi positive resultater, så er det nok dette jeg kommer til å drive med i fremtiden + å være forfatter så klart.

Nå håper jeg bare at dere kan være glad på mine vegne, og støtte meg i denne beslutningen!

 img3663

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits