Personal

Skal jeg bli min egen sjef?

Nå har jeg litt lyst til å dele noen av tankene mine med dere. Jeg har lenge gått med en idè i hodet mitt, og allerede i morgen skal jeg ta kontakt med nav. Jeg skal melde meg på etablererkurs! Nå skjønner dere sikkert veldig lite, men jeg har da altså lyst til å åpne min egen forretning. Hva den skal inneholde vil jeg holde hemmelig enda. Jeg har kontaktet eventuelle grossister allerede kun for å se i katalogene deres. Akkurat nå er jeg jo kun i drømmefasen, men jeg kjenner jeg begynner å bli klar for neste skritt.

Det eneste som bekymrer meg litt er at jeg ikke kan så mye om det å ha egen bedrift. Det er da altså derfor jeg vil delta på nav’s etablererkurs. Det kan ikke skade i alle fall. Forhåpentligvis lærer jeg mye. I dokumentene deres står det jo faktisk at man skal ha en ferdig forretningsplan ved endt kurs. Jeg gleder meg!

Nå vet dere i alle fall hva jeg går å tenker på om dagene.

Flere som drømmer for tiden?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

41 Comments

 • Reply Randi 27. oktober 2009 at 22:47

  Først og fremst må jeg si at jeg virkelig likte designet ditt!
  Jeg har alltid gått med en tanke i bakhodet om at jeg vil drive min egen bedrift eller være leder for noe i fremtiden. Håper å kunne få utdanna meg til noe lignende, for jeg tror det er noe sånt jeg virkelig vil utdanne meg i etter videregående :)

 • Reply Caroline 27. oktober 2009 at 22:53

  Kult! Husk at du kan etablere på tre måter. Eget ansvar, delt ansvar eller AS. For å etablere et AS selskap må du skyte inn 100 000 i egenkapital :)

 • Reply Susanne 27. oktober 2009 at 22:56

  Så utrolig spennende! Går faktiskt selv rundt med planer i tankene. Heldigvis har jeg en veldig flink mentor som har mange års erfarenhet innen det jeg vil drive med, så jeg får liksom ikke vanskeligheter med oppdrag. Er jo ikke for ung til å starte eget heller.

  Lykke til Reidun Beate! Jeg tror på deg ;)

 • Reply Lisa 27. oktober 2009 at 22:57

  go for it!!! uansett blir det sikkert en lærerik opplevelse :D jo mer man har i hodet jo fler muligheter får man i livet!

 • Reply Mira 27. oktober 2009 at 22:58

  Det høres veldig interessant ut. Jeg har lekt med tanken selv, men tør ikke å kjøpe inn masse varer og risikere å sitte igjen med dem uten å få dem solgt. Men man er jo veldig tøff om man tør :)

 • Reply heleHelle 27. oktober 2009 at 22:59

  Wow! Jeg beundrer virkelig pågangsmotet ditt, Reidun! :) Du har så mange gode ideer, og du virker som et skikkelig arbeidsjern for tida ;) Bra for deg! Det er godt å ha noe å holde på med og drømme om.

 • Reply Toyni 27. oktober 2009 at 23:11

  det hørtes spennende ut :)
  jeg drømmer om framtiden, skole, hvilken studieretning jeg skal ta, jeg kan jo bli akkurat hva jeg vil.
  jeg drømmer om å flytte, være selvstendig, bo for meg selv, jobbe, og bare nyte livet.
  det er tragisk egentlig, for jeg skulle kunne nyte livet nå. hmm

  nb: feil bloggadresse på første kommentaren :)

 • Reply Christine 27. oktober 2009 at 23:11

  Jeg synes det høres veldig lurt ut det kurset :D
  ‘ Drømmer om så mye.. Har begynt på drømmen om å få tilbake gleden i livet, bare ved å melde meg inn hos et treningsstudio er jeg på god vei. Deretter skal jeg jobbe for å realisere mine drømmer, noe jeg synes alle fortjener er å få drømmer oppfylt. Men man må jobbe for det :) lykke til med kurs og oppstart av egen bedrift!:)

 • Reply Gudrun Jona 27. oktober 2009 at 23:14

  Så herlig at du er så selvsikker om dagen. Elsker å se at du går for det du vil. Stå på Reidun Beate. Må foresten igjen nevne hvor fint du har fått det. Jeg vil også ha en slik blogg :D

 • Reply Theri 27. oktober 2009 at 23:17

  Så spennende!!! :D Jeg drømmer om å bli kvitt litt gjeld jeg. :P Hehe…

 • Reply Martine Larsen 27. oktober 2009 at 23:19

  Wow, det nye designet er helt FANTASTISK! jeg er GRENSELØST misunnerlig altså! Dette er det flotteste designet jeg noen sinne har sett, mye bedre enn alle de mest kjente bloggerne. Ville også si tusen takk for at du la meg til på bloglovin, og at jeg selvfølgelig legger til deg og :D

 • Reply Fjortis 28. oktober 2009 at 00:01

  Så utrolig spennende! Du er tøff som tar steget ut for å realisere drømmen din!
  Jeg har allerede drømmejobben, men kommer stadig til å jobbe for å utvikle meg. Det er gøy å kunne realisere seg selv!

 • Reply Monica 28. oktober 2009 at 00:02

  Jeg blir helt satt ut jeg over entusiasmen og engasjementet ditt. På en god måte altså. Det er herlig å se noen ta tak i sin egen hverdag og som tørr å ta intiativ til å starte noe, gjøre noe med drømmene sine. Du er herlig Reidun Beate, jeg ønsker deg lykke til! :)

 • Reply Tonje H 28. oktober 2009 at 00:05

  Det hørtes veldig spennende ut! Det syns jeg du skal gjøre jeg. Har kjempe lyst til å gjøre noe sånt selv faktisk… Men mest av alt har jeg lyst til å skrive en bok.

 • Reply Catina 28. oktober 2009 at 00:06

  Så utrolig spennende!! Håper du kommer med da :)

  Selv drømmer jeg om å få bra karakterer til jula og våren, slik at jeg kommer inn på tredje året i Dublin :P

 • Reply Cecilie Maria 28. oktober 2009 at 00:20

  Spennende! :) Håper du lykkes med planene dine, og gleder meg til å høre mer!!

 • Reply Marlene 28. oktober 2009 at 00:54

  Det høres fantastisk spennende ut Reidun Beate! Gleder meg til å høre hva det skal gå ut på :)

  Har litt tanker selv, om egen buisness en gang i tidene. Som fotograf. Det er jo lov å drømme litt!

 • Reply Thea 28. oktober 2009 at 00:54

  Åh, det hørtes utrolig spennende ut! Du får ha masse lykke til med det! Det er så herlig å høre om folk som følger drømmene sine :)
  Og btw så elsker jeg desginet ditt!

 • Reply Jeanette Larsen 28. oktober 2009 at 01:17

  Oi, så spennende:) Gleder meg til å høre hva bedriften din skal være. Synes du er tøff som gjør dette!:)

 • Reply Katrine 28. oktober 2009 at 01:34

  Det høres utrolig spennende ut! Ønsker deg lykke til og at alt går din vei! :)

 • Reply Solvår 28. oktober 2009 at 01:42

  Jeg har vært med på etablererkurs selv (ikke gjennom nav da men) og det er kjempespennende. Jeg har ikke åpnet noen egen bedrift, men det er nyttige ting å ta med seg videre:) Er nok en kjempelur ide om du drømmer om egen bedrift:)

 • Reply Laila 28. oktober 2009 at 02:31

  Åh å være sin egen sjef må være himmelen. Men det skal MYE til for å lage en bra bedrift og ikke minst holde styr på alt mulig rart.
  Jeg blir svimmel bare av å tenke på regnskap å alt det styret, vi lærer jo ganske mye om sånt på BI å herreguud det er mye å lære!

  Både svigerforeldrene mine og pappa driver sine egne bedrifter, pappa gjør det mest som en hobby da men likevell.. Det er mye arbeid! Men utrolig lønnsomt og ikke minst gøy dersom man får det til!

 • Reply kari 28. oktober 2009 at 09:49

  Så tøft :) Gleder meg til å høre mer om dette ja <3

 • Reply Maja Piraja 28. oktober 2009 at 10:36

  Go for it! Det høres dødsspennende ut :) Kunne tenkt meg å gå på noe sånt selv. Ikke fordi jeg har et ønske om å starte forretning, men det hadde vært så gøy å vite hvordan man gjør det, sånn i tilfelle!

 • Reply Tone 28. oktober 2009 at 11:09

  Spennende!! Skal si det er tak i deg:-) Blir spennende å følge med fremover..

 • Reply Charl8e 28. oktober 2009 at 11:13

  Jeg drømmer vel heller den veien om at jeg en dag møter virkelig gutten som tar pusen fra meg. Men frem til da er det bare en drømmeting. :-) Innimellom rekker jeg å bli kjent med masse folk!

  Å starte opp en egen bedrift er jo et stort sprang, men jeg vil vel tro at du klarer deg utmerket :D Lykke til.
  Vi hadde sånn liksom bedrift første året på vgs, gikk igjennom hvordan ting fungerte og sånn. Var ganske så interessant! :D
  Og andre året hadde vi en bedrift :D

 • Reply Randi 28. oktober 2009 at 11:42

  Jeg tenker så absolutt på det. Drømmen er å starte en egen butikk, men i hodet mitt er det så mange ideer om hva den skal inneholde at jeg vet ikke helt. Aller helst blir det vel en slags interiørbutikk, tror jeg :)

 • Reply Maria 28. oktober 2009 at 12:40

  Så spennende… Gelder meg til å høre mer om det. Har alt for mange drømmer selv så har null clue hvor eller hvordan jeg skal begynne :P

 • Reply Helene 28. oktober 2009 at 12:43

  Høres veldig spennende ut! :) Jeg synes du burde ta sjangsen, hva har du å tape på det? Mange ville kanskje sagt at det er uttrygt – men hvem ellers skaffe fremgang i samfunnet`?

 • Reply Martine 28. oktober 2009 at 12:59

  Kult! Det er fint å kunne være sin egen sjef. Lykke til med ting, håper det blir som du ønsker.

  Jeg har mange drømmer om dagen. Noen som du har sett på bloggen min. Det er så herlig å ha slike drømmer.

 • Reply Monica Christine 28. oktober 2009 at 13:32

  Dette hørtes jo veldig spennende ut. Så modig av deg å begi deg ut på en slik utfordring. Jeg er sikker på at du kommer til å få dette veldig godt til, ønsker deg masse lykke til på veien. Heia heia :)

 • Reply Linn Marie 28. oktober 2009 at 14:53

  Dette høres jo spennende ut da! Det skader jo ikke å ta dette kurset i det hele tatt, i værste fall så har du sikkert fått lært masse du ikke kunne fra før :) Masse lykke til :)

 • Reply Deadbarbie 28. oktober 2009 at 16:52

  Ojoj, dette hørtes spennende ut ( som ALLE andre har sagt, hehe).. Syns absolutt du skal gjøre det ! Satse høyt..! :D At du har drømmer oppfordrer andre til å ha drømmer. Jippi. Legger til den nye bloggen din på bloglovin, har helt glemt det !

 • Reply Liljen - life as it is 28. oktober 2009 at 18:40

  Så spennende! Lykke til!! :)

 • Reply Martine 28. oktober 2009 at 18:50

  OI – du har alltid så mye planer og prosjekter på gang du! spennende! :)

 • Reply kristinefargerik 28. oktober 2009 at 20:13

  Oi spennende :D
  Håper du lærer masse da, slik at du kan åpne din egen bedrift! Hadde vært kjempekult <3

 • Reply Elise 28. oktober 2009 at 21:21

  Kjempefin drøm da! Er sikker på at du klarer det tilslutt (: Drømmen min er studie i USA, har meldt meg på tester og gjort research på forskjellige universiteter – så hvis jeg får spart nok penger og skårer høyt nok på testen kan det være at det faktisk skjer (: Lykke til i alle fall!!

 • Reply Sunniva Sætre 29. oktober 2009 at 06:47

  Jeg tror du kan klare hva enn du vill jeg Reidun!
  Høres ut som en fantastisk drøm du har, håper du lykkes! <3

 • Reply Une 31. oktober 2009 at 18:29

  er med i konken:D http://www.uneaasgard.blogg.no

 • Reply monica:) 2. november 2009 at 03:50

  Jeg leter etter et slikt kurs i Trondheim! De har det overalt i landet utenom i Trondheim! Må man ikke være arb.ledig for å melde seg på det på NAV mon tro? Jeg skal jo gå entrepenørskap vettu:) Så jeg SKAL starte opp en bedrift engang:)

 • Reply Mariel Alexandra 3. november 2009 at 11:01

  Gjør det! Og fortell meg hvor det er når du har kommet igang. ;D Så kult at du har lyst til å følge drømmen din, det er bare å gjøre det! ;)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits