Personal

Back to the 80`s.

Au er alt jeg har å si. Det er en stor grunn til hvorfor jeg drikker så sjelden, og den grunnen gjør vondt akkurat nå. Skallebank.. Jeg HATER dagen der på. Jeg er ingen stordrikker for å si det slik. Jeg drikker kanskje 1 gang på 3 måneder. Jeg liker heller å ha det gøy uten alkohol.. I går feiret vi 50-årsdagen til stemoren til Magnus. Det var til og med 80-tallstema, så her sitter jeg da. Fyllesyk og med kreppet hår. Herregud.

På menyen i kveld står det dahls julebrus, maarud salt potetgull, lørdagskylling, pommes frites og «Varg Veum – Bitre Blomster» på TV2.

Jeg må også få takke alle dere som har deltatt i goodiebagkonkurransen. Det er så gøy å holde slike konkurranser synes jeg. Da føler jeg på en måte at jeg gir noe tilbake til dere lesere. Jeg blir i godt humør av det. Husk det er fortsatt ikke for sent å delta. Goodiebagkonkurransen pågår til den 4. November.

Hva skal dere denne søndagen da?
Picture0001

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply Nina 1. november 2009 at 12:46

  Jeg ligger fyllesjuk på sofaen, leser au pair-blogger, drikker MYE vann, og venter på at formen blir bra nok til at jeg kan gå for å kjøpe mat:P

 • Reply Benedikte Bull 1. november 2009 at 12:54

  sv: Skjønner deg godt jeg. Blir så mye styr og rot, men samtidig så vil jeg ikke forlate blogg.no om du skjønner :p

 • Reply Susanne 1. november 2009 at 12:57

  Har faktiskt ikke noe form for negativiteter dagen derpå. Hadde det før, men ikke nå lengre… Deilig! Greit, jeg glemmer ting jeg har sagt og gjort, så gjør det igjen. Dobbelt opp!

 • Reply Tone 1. november 2009 at 13:00

  Oida… Jeg er heller ingen stordranker, men jeg blir uansett aldri fyllesyk, så jeg kan nok ikke si at jeg vet hvordan du har det.. Men uansett hørtes det ikke gøy ut! Men det høres ut som om du har funnet en god «kur» mot fyllesyke, nå fikk jeg skikkelig lyst på kyllling og pommes frites! Håper formen din tar seg opp i løpet av dagen:-)

 • Reply Mira 1. november 2009 at 13:01

  Er det noe jeg ikke kan fordra så er det dagen derpå, og derfor er jeg glad for at jeg holdt alkoholnivået litt nede i går. Du får få i deg nok salt og nok væske i dag :)

 • Reply Iselin 1. november 2009 at 13:07

  Hehe uff, jeg føler med deg, stakkars! Jeg er helt sånn som som du, drikker utrooolig sjeldent, og kommer alltid på dagen derpå hvorfor jeg drikker så sjeldent. Heldigvis våknet jeg faktisk utolig god i dag morges. Hemmeligheten er masse vann, mat i magen og en god porsjon flaks(?).. Men redusert er man jo alltids, og min søndag ser omtrent lik ut som din! Håper du føler deg bedre utover dagen, søta! Det der unner jeg ikke min verste fiende, alkohol er virkelig gift.. :)

 • Reply Lisa 1. november 2009 at 13:10

  hater å være klein… er ikke så ikke i dag, jeg bare tar det rolig, men tro meg, jeg har hatt værre. Er aldri moro, særlig ikke hvis det var en dårlig kveld!

 • Reply Marie 1. november 2009 at 13:14

  Jeg har heldigvis ikke «dagen-derpå» problemet :-) Håper du får en fin søndag allikevel :)

 • Reply Mariell 1. november 2009 at 13:33

  Stakkars lille deg, med heldigvis er det over i morgen :)
  Godt vi har godiser og tv til slike dager man burde hode seg i ro :D

  Denne søndagen blir helt lik som fredag og lørdag; ligge på sofaen og lukke øynene ;)

 • Reply Ine Kristin 1. november 2009 at 13:46

  Uff. Er så ekkelt å være fyllesyk. Kos deg masse med god mat i dag og film, så får du er superdag i morgen heller ;*

 • Reply Silje 1. november 2009 at 14:04

  huff da, håper det blir bedre utover dagen :) kos deg masse i dag med all den gode maten hihi
  I dag må jeg gjøre skolearbeid, det er det som står på min plan foreløpig! ;)

 • Reply Omana 1. november 2009 at 14:06

  Denne søndagen skal være en digg dag :) Med trening, brownies, og bursdagsfeiring!

 • Reply Martine Larsen 1. november 2009 at 14:27

  Jeg har faktisk aldri vært ordentlig fyllesyk! Eneste gangen var da jeg våkna etter 4 timers søvn og følte meg småkvalm og ikke fikk sove. I går drakk jeg en del, men i dag føler jeg meg fortsatt helt fin ^^ Deilig for meg, men siden du ikke har det sånn varierer det kanskje fra person til person?

 • Reply Martine 1. november 2009 at 15:44

  Uff da. Jeg drikker sjelden selv, men har aldri blitt fyllesyk uansett hvor mye jeg har drukket.

  Denne søndagen blir sofa-sliting. Er øm i alle ledd, ør i hodet og kjempevondt i halsen. Skulle egentlig bowle, men tanken på å holde en tung bowlingkule gir meg følelsen at kroppen kreperer totalt. Er til og med vondt for leddene å skrive på tastaturet.

 • Reply Ainur 1. november 2009 at 16:26

  Usj jeg føler med deg! Ligger selv i fosterstilling etter i går…
  Håper formen blir bedre da, og så får du ha en fin søndag:)

 • Reply Laila 1. november 2009 at 16:32

  Ah! neste gang du drikker spis en zyrtec – det er allergi medisin som fåes kjøpt reseptfritt på apoteket. Etter at jeg begynte å spise sånne før jeg dro ut har jeg ikke vært fyllesyk en eneste gang!

 • Reply Linn Marie 1. november 2009 at 16:51

  haha uff da vennen xD Får håpe det blir bedre utover dagen :) Min dag består av ca det samme som din :P

 • Reply Liljen - life as it is 1. november 2009 at 16:55

  Var ute på fylla i går jeg og, men blir sjelden noe særlig fyllesyk. Er bare litt trøtt i mangel på søvn.
  Min søndag blir å daffe med pcen i fanget, spise snoprester fra i går. Kanskje lese litt. Også er det Rosenborg-kamp på tv kl. 17!

  Julebrus drikker jeg ikke av prinsipp før 1. desember! :p

  Bestevenninna mi bruker også allergimedisin mot fyllesyke, og blackout på fest, og for henne funker det også! :)

 • Reply Mia Isabella 1. november 2009 at 17:05

  Hahah. Skjønner akkurat hvordan du har det… Jeg har den verste hodepinen, og håret mitt er blitt til en eneste stor floke i løpet av natta. Men jeg syntes det er verdt det da :)

 • Reply Line 1. november 2009 at 17:23

  Jeg hater egentlig dagen derpå, men i dag er jeg faktisk i fin form. Kan ha noe med at jeg drakk rikelig med vann og spiste pizza da jeg kom hjem i natt, og har sovet i 14 timer.

 • Reply Ingrid 1. november 2009 at 18:02

  Det er aldri gøy å være fyllasyk!

 • Reply Veronica S 1. november 2009 at 18:07

  skal se Varg Veum jeg også i dag;) kjenner hun ene som spiller i filmen;)

 • Reply Caroline 1. november 2009 at 18:32

  Det er en grunn til at jeg ikke drikker også :P

 • Reply Monica 1. november 2009 at 18:57

  Huffda, kan skjønne at det ikke er godt å ha sånn form dagen derpå nei. Du får bare kose deg i kveld og samle litt krefter :) Men det hørtes jo veldig gøy ut med temafest da :)

  Selv så har jeg vært ute å gått tur sammen med kjæresten min, tatt masse bilder. Skal snart ta ei treningsøkt. Herlig med søndag for min del. :)

 • Reply Maja Piraja 1. november 2009 at 19:00

  Spise god mat og kanskje litt sjokolade, og redigere masse bilder :) Det er så gøy å se igjennom gamle bilder, og kanskje oppdage noen glemte skatter!

 • Reply Theri 1. november 2009 at 20:18

  Å være fyllesyk er kjempekjedelig. Jeg som drikker 1-3 ganger i året er heldigvis sjeldent rammet av dette. :P Hehe… Det jeg skal resten av kvelden er vel kanskje å trene litt, og innta litt godteri. :)

 • Reply Martine 1. november 2009 at 21:35

  Hehe, kjenner den følelsen ja.. Gjelder å ha det skikkelig skikkelig gøy kvelden før – så er det verdt en dag på sofaen!
  Drikker ikke så ofte jeg heller, hehe, det orker jeg ikke! Men blir nok oftere enn hver 3. måned ja..

 • Reply Toyni 1. november 2009 at 22:24

  hehe det hørtes ikke moro ut :p
  drikker ikke selv jeg, nettopp pga det der !:)

 • Reply Cecilie Maria 1. november 2009 at 22:35

  Auda, stakkars deg! Høres ikke greit ut… :( Håper formen er bedre nå ikveld?

 • Reply Linn Mette 2. november 2009 at 00:05

  Denne søndagen har jeg jobbet bare :) Ikke noe gøy, men må til.
  Nå sitter jeg å ser på matlagingsprogram for å hente inspirasjon:)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits