Personal

Tror du på skjebnen?

Jeg våknet i dag med en skikkelig god følelse i magen. Jeg hadde en perfekt mann som holdt rundt meg, 2 små katter sovende på føttene mine og sist men ikke minst, så har jeg endelig fått meg jobb. Nå kan jeg slappe av, og ta livet mer med ro. Nå kan jeg nyte hvor heldig jeg faktisk er og bevise det for de rundt meg. Jeg elsker livet mitt.

Jeg trodde aldri jeg skulle bli så lykkelig som jeg er nå. Trodde jeg var dømt til å leve alene resten av mitt liv. Jeg begynte faktisk å slutte å tro på kjærligheten.. Det er rart å tenke på i grunn. Jeg møtte Magnus akkurat når jeg begynt å gi opp mannfolk og kjærlighet. Jeg tror at man må gjøre seg fortjent til å bli elsket.. Hva jeg har gjort vet jeg ikke, men noe må det ha vært. Kanskje skjebnen ble lei av å høre meg klage?

..Vel da må skjebnen bare holde ut for nå skal jeg klage litt mer. Jeg vil ha barn. Jeg fortjener det, og jeg vet jeg blir en god mor. Jeg vil aldri spontanabortere igjen! Aldri! Det klarer jeg ikke.. Det gjør vondt å føle at jeg ikke fortjener det.

Jeg elsker livet mitt, men jeg kunne elsket det enda mer.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply kari 14. november 2009 at 14:37

  Dette var trist og lese, men også veldig forståelig <3
  Jeg er kjempetakknemlig for at du lot meg bli en av dine femelle-bloggere, og jeg kunne virkelig ikke hatt en bedre "bloggmamma".Du er helt suveren! <3 Takk for all hjelp og støtte!

  Jeg håper du får en fin jul med familien din! Mange gode, varme og støttende klemmer til deg <3

  Lover å være flink femelle-blogger fremover!

 • Reply Mariell 14. november 2009 at 14:43

  Må nesten si gratulere med jobb! :D
  Så utrolig godt å høre at det har gått så bra i det siste med deg. Det er så godt å lese tekster hvor man merker at personen virkelig er lykkelig :) Hurra!
  Ønsker deg lykke til med alt du foretar deg og håper du får det du fortjener :)

 • Reply Carmelita 14. november 2009 at 14:51

  Jeg tror det er viktig å ikke alltid hige etter noe mer. Da blir man lett nedstemt når det ikke går helt som man vil. Utrolig flott at livet ditt er supert nå, og da syns jeg du skal nyte det til det fulle.

 • Reply Caroline 14. november 2009 at 14:58

  Jeg tror alt som skjer er bestemt, jeg :)

  SV: Det tar nesten ingen tid, dette lille prosjektet mitt. Kanskje en 5 minutter om dagen eller noe :) Sleng deg på da :)

 • Reply Malin 14. november 2009 at 14:59

  Så godt å høre at du er så fornøyd med livet ditt nå;)
  Jeg vil å ha barn..Men føler vell på at jeg kanskje bør finne meg en jobb først,så man får en god inntekt når barnet kommer en gang da:) Er godt å kunne vite at man kan gi barnet all den kjærlighet og alt annet hun/han trenger;)

  Ha en super helg da:)

 • Reply Tonje H 14. november 2009 at 15:01

  Så nydelig dette innlegget var. Selv er jeg sånn at jeg har det i grunnen greit. Noen ting er litt for usikkert til at jeg kan klare å blir helt trygg. men jeg strever alltid etter det ukjente. Det gresset som liksom skal være så grønt. At livet kan bli bedre. Men jeg må lære meg å bli fornøyd med det jeg har.

 • Reply heleHelle 14. november 2009 at 15:04

  Herlig innlegg! Nå ble jeg glad :)

 • Reply Tonje H 14. november 2009 at 15:05

  sv; det er jo en helt ok jobb det da :) I alle fall en økonomisk trygghet i tillegg til at man lærer masse når man jobber med kunder! Det er interessant og kan være en inspirasjon i seg selv til videre skriving. Helt knall :)

 • Reply Tone 14. november 2009 at 15:06

  Det er godt å se at du er lykkelig! Men samtidig skjønner jeg jo at det er én ting som mangler.. Jeg håper virkelig at dere kan få et barn snart, det måtte jo vært et av de mest ønskede barna i landet!:-)

 • Reply Fjortis 14. november 2009 at 15:12

  Jeg tror på skjebnen, men jeg tror også at man er sin egen lykkes smed! :) Jeg fortjener også å bli elsket!

 • Reply Torbjørg 14. november 2009 at 15:18

  Sv. Håper ikke det er altfor mye snø i tr.heim når jeg kommer oppover til jul :p Er ikke spesielt glad i snø egentlig jeg. Vet ikke hvorfor jeg men :p

  Ja, jeg tror på skjebnen, og jeg tror at alt som skjer har en mening. Noe jeg alltid har trodd, både godt og vondt…

  Du får ha en kjempe koselig helg, Reidun :)

 • Reply bente 14. november 2009 at 18:58

  Godt å høre at du har det bra :D Men blir det ikke slitsomt å skulle bevise det for de rundt deg? Hvis jeg tolker det riktig da? :) De vil nok uansett merke det, glade mennesker gir livslyst til andre :D

  Jeg kan ikke forestille meg hvor vondt det må gjøre å miste et ufødt barn… Håper virkelig lykken smiler til dere på den fronten snart også. Det fortjener dere :)

 • Reply Liljen - life as it is 14. november 2009 at 19:29

  Selvfølgelig fortjener du å bli mor, og jeg tror også du vil bli en god mor. Jeg håper du får lov til å oppleve det når tiden er inne. Jeg unner alle den følelsen av å bli forelder <3

 • Reply Marie 14. november 2009 at 19:45

  Kjenner meg veldig igjen, jeg elsker livet mitt som det er nå, men det hadde vært enda bedre dersom jeg hadde hatt .. eller dersom situasjonen var litt annerledes. Men hallo, vi lever ! ;)

 • Reply Lisa 14. november 2009 at 23:53

  Så fint at du har det bra :) Håper å kunne føle det sånn snart! Føler meg litt lost for tiden!

 • Reply Theri 15. november 2009 at 01:15

  Håper det neste svangerskapet går bra. Det fortjener du virkelig! :) Jeg håper jeg får være med på når du legger ut bilder av den lille jenta, eller den lille gutten din på bloggen for å vise frem skjønnheten. :) Jeg håper jeg får oppleve det. :)

 • Reply Marianne Monsen 15. november 2009 at 14:11

  Å, så herlig! Når man gir opp kjærligheten, det er da det virkelige kommer! Du fortjener å ha funnet en som kan gi deg det du vil ha! Barn kommer nok med tiden. Om det er det du vil, er det det du fortjener! Håper det går bra om du blir gravid igjen <3

 • Reply monica:) 15. november 2009 at 15:22

  åh, så herlig innlegg!<3

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits