Personal

Jeg trenger frontpage.

Argh.. Nå er jeg så frustrert! Jeg har prøvd å lære mer innviklet HTML og CSS i hele dag, og jeg forstår det virkelig ikke. Nå må jeg også installere Microsoft Frontpage 2003, og gjett hva? Jeg finner ikke programmet noen steder på nettet. Det kan kun bestilles fra USA gjennom microsoft sine sider. Det koster søren meg over 1000kr for det også. Jeg har vel ikke råd til det akkurat nå.
Jeg må vel bare fortsette å søke litt mer, så kommer jeg kanskje over noe lignende eller noe. Tar gjerne i mot tips fra dere lesere om problemet mitt.

Jeg har også skrevet ferdig en annen artikkel i dag, og jeg håper på respons på den. De to artiklene jeg har skrevet tidligere ble plutselig dårlig tatt i mot. Selv etter at jeg så å si ble lovd å bli publisert. Nå har jeg laget meg en oppdragskontrakt da, så ingen kan gjøre det mot meg igjen. Synd at jeg må skuffe de jeg har skrevet artikler om, men sånn er livet. Folk ombestemmer seg i blandt. Får prøve til igjen ved en senere anledning.

Har ikke så store planer for kvelden i dag. Kun grandis og tv tror jeg. Pluss litt mer googling på internett så klart.

Hva skal dere søte lesere i kveld da?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

32 Comments

 • Reply Lise 17. november 2009 at 17:34

  Tv-kveld her :) psst: sjekk mailen din

 • Reply Kristine 17. november 2009 at 17:40

  Tips: Dreamweaver er mye bedre enn Frontpage! ;)

 • Reply Lise 17. november 2009 at 17:41

  En annen ting; jeg anbefaler virkelig den norske og brukervennlige nettsiden http://www.w3schools.com De er supre på css, html, xhtml osv.

 • Reply Maria 17. november 2009 at 17:47

  det avr kjipt.. hadde gledet meg til å lese dem.
  Skal se på grey’s anatomy :P

 • Reply Tone 17. november 2009 at 17:56

  Off, så teit! Sikkert lurt av deg å lage en kontrakt, så unngår du det i fremtiden:-)

 • Reply Torbjørg 17. november 2009 at 18:05

  Jeg er ikke flink med html og css koder og slike program, så kan dessverre ikke hjelpe deg der. Men jeg tror nok du lærer og får det til med tiden :)

  Dumt at de ikke ble så godt mottat, men det tar vell tid. Du kommer deg gjennom det og klarer deg.. Sjokkert egentlig over at de ikke ble godt mottatt, med måten du skriver på og legger sjela de i hva du skriver.. men det blir nok bra, det velger jeg å tro :)

  Ikveld skal jeg kose meg sammen med gutten min med muffins og tvkveld etter en lang dag med studier på begge oss :)

 • Reply Hilde 17. november 2009 at 18:26

  Hvis du søker etter frontpage på torrentz dått com så finner du nok noe med serial der ;) Bare et lite tips fra meg…

 • Reply Monica 17. november 2009 at 18:30

  Jeg ville ikke anbefalt frontpage. Programmet lager så mange unøvdendige koder, og det er vanskelig å forstå når man er nybegynner. Greit, det kan se bra ut, men kodene er overflødige og dumme… Ingen god måte å lære på.

  Ville heller prøvd meg på notepad, og lagret filer (som blabla.html) på dataen for å se hvordan det blir.. For maange år siden da jeg holdt på med hjemmesider, gjorde frontpage meg mer forvirret enn klok… Det beste er å lære seg grunnleggende html og css helt fra starten.. Det finnes mange gode sider på nettet… :)

 • Reply Binka 17. november 2009 at 18:33

  Det beste å gjøre for å lære HTML og CSS er å se i kildekoden til andre nettsider. Da får man svaret på det meste :)

 • Reply Carmelita 17. november 2009 at 19:03

  Ahh. På macen følger det med et program som heter iWeb, kjempemorsomt å prøve seg fram i. Litt usikker på om det er som frontpage, eller om det er veldig forenklet i forhold, men uansett et program man kan bruke.

  Kjipt å få dårlig respons på noe du ble lovet at skulle bli publisert. Spesielt når du har nevnt det her på bloggen. Du får ha bedre lykke neste gang :)

  Jeg skal bruke dagen min på å lese RLE.

 • Reply Caroline 17. november 2009 at 19:08

  Dreamweaver er mye bedre enn Frontpage, bare så du vet det :)

 • Reply Laila 17. november 2009 at 19:23

  Prøvd på piratebay?
  er bare å google frontpage toorent så finner du det sikkert

 • Reply Håper det hjelper deg... 17. november 2009 at 19:38

  http://torrentz.com/search?q=Microsoft+Frontpage+2003

  :)

 • Reply Rita 17. november 2009 at 19:55

  Er det slikt program som man kan lage css i ?
  Jeg fant det med en gang, bare å ikke søke med microsoft i mitt tilfelle:)

 • Reply Marie 17. november 2009 at 20:20

  Jeg er så utrolig psykisk sliten for tiden, så det er deilig å tenke på at jeggjorde alle leksene for uken på søndag, så i kveld skal jeg bare slappe av og se Grey’s Anatomy :)

 • Reply Tone 17. november 2009 at 20:32

  Sv: Det er helt sant, men jeg ga ham det i fjor.. Men kanskje jeg skal ta sjansen på å gi ham det i år også, takk for tipset:-)

 • Reply Linn Marie 17. november 2009 at 21:46

  http://thepiratebay.org/torrent/4577856/Microsoft_Frontpage_2003 Håper du finner ut av det da, men går ann å laste den ned på linken over her så vidt jeg veit. Følger med et tekst dokument med produktnøkkel og sånn :P

 • Reply Gudrun Jona 17. november 2009 at 21:51

  Her skal jeg prøve å få gjort litt tegnearbeid i dag. Har en del som skal gjøres nå før jul. :)
  Håper du finner frontpage tilslutt da, jeg aner ikke hvor du får tak i det faktisk :S

 • Reply Catina 17. november 2009 at 22:30

  Uff, så kjedelig at de ombestemte seg da :( Men men, det er vel sånt man må regne med om man er frilanser. Selv tør jeg ikke prøve meg på det ennå…

  Jeg liker Dreamweaver! Har ikke prøvd Frontpage (tror jeg), men Dreamweaver er veldig enkelt å forstå etter et par videoer på youtuben ;P

 • Reply Benedikte 17. november 2009 at 23:31

  desverre øve på historie prøve til i morgen, gleder meg til den er over, men da er det matteprøve next. huff, mye stress om dagene.

 • Reply Theri 17. november 2009 at 23:47

  Så leit at de ikke ville publisere likevel. Det er dårlig gjort å trekke seg sånn plutselig. :( Håper du får bedre lykke neste gang. :)

 • Reply Liljen - life as it is 18. november 2009 at 00:08

  Her blir det nok senga om ikke lenge, har gått i ett i hele dag. Godt det er bursdag bare en gang i året – og at jeg enda har bare ett barn ;)

 • Reply Nina Kanin 18. november 2009 at 01:14

  http://thepiratebay.org/torrent/4826887/FrontPage_Professional_2003___cdkey

  den bruker iallefall jeg. men bruker også dreamweaver:)

 • Reply veronica 18. november 2009 at 01:40

  anbefaler vanlig notepad sterkt, en lærer mer ved å studere koder og tutorials på nettet og lage ting fra grunnen av… Om du vil ha et program derimot anbefaler jeg macromedia dreamweaver fremfor frontpage vertfall :)

 • Reply Ine Kristin 18. november 2009 at 02:51

  Er litt kjipt når folk ombestemmer seg i ‘siste liten’ kan man si.. Men sånn er det nok bare noen ganger :) håper denne artikkelen blir vel tatt i mot og blir publisert da ;) tror du er flink jeg !

 • Reply Nancy 18. november 2009 at 04:44

  bruk heller Adobe Dreamweaver!:)

 • Reply Thea 18. november 2009 at 08:53

  Så utrolig fint design du har! Har ikke sett bloggen din før, men likte den veldig godt. Count me in – du har fått enda en fast lesere. :)

  Så også at du hadde vurdert en del blogger i et tidligere innlegg, på en veldig fin måte. Om det ikke er for sent melder jeg meg gjerne på!

  Ha en fin dag! http://www.tforthea.blogg.no

 • Reply Lisa 18. november 2009 at 09:18

  Enig med Kristine (kommentar nummer to) at Dreamweaver er fullstendig overlegent!!! Frontpage er bare tull!

 • Reply Helene 18. november 2009 at 09:42

  Jeg har også brukt dreamweaver, men det koster litt det også da… hvis ikke er et hett tips å gå inn på download.com, og søke på html editor og begrense søket til gratisutgaver :) men jeg har dessverre ikke noen tips til det da, for det er så lenge siden jeg har brutk noen av de til å si om noen er bedre enn andre :( :(
  SV: du trenger ikke unnskylde deg altså! jeg er fult klar over manglende opplæring i både nynorsk og bokmål i dette vidstrakte land. må jo innrømme selv at jeg ikke er god på nynorsk selv..

 • Reply Susanne 18. november 2009 at 13:26

  re: Det ble kansje litt feil tolket, men hva jeg mente med at folk som dropper ut av VGS, er det at samfunnet idag er avhengig av at så mange som mulig fullfører VGS så framtiden for landet er stabilt! Det er jo et økende samfunnsproblem at stadig flere velger å hoppe av, selv om det ikke merkes på privatpersonen. Men det merkes på tallene og velferden. Lavere utdanning blandt innbyggerene i et lite land som Norge fører til lavere BNP pr. innbygger som da går ut over resten av landet, velferden, økonomien og HDI’en til privatpersonen. Tro det eller ei, men det er fatale konsekvenser for resten av landet å droppe ut av VGS. Politikerene er jo i himmelen hvis de greier å redusere tallet med 1%!

  Men det var på ingen måte en hensikt å provosere deg som har hoppet av VGS! Beklager hvis jeg gjorde det. ;)

 • Reply Liljen - life as it is 18. november 2009 at 18:05

  SV på innlegget mitt Hvorfor vil dere ikke hjelpe meg:

  JEG føler at de ikke vil hjelpe meg mer, men det er kanskje ikke realiteten. Fikk melding fra tanta mi som jobber der, at jeg burde klare meg på egenhånd nå. Jeg er/var sikker på at behandleren min hadde fått henne til å skrive det til meg, at de ikke lenger vil ha meg der. Men kanskje jeg burde snakke direkte med behandleren min – ringte i dag, men hun avspaserte hele dagen, så må vente til i morgen. Hverken jeg eller mamma tror jeg er klar for å klare meg alene da.. Så noe må jeg gjøre.

  Fint du likte designet bedre nå :)

 • Reply monica:) 19. november 2009 at 14:44

  huffda! Så kjedelig!

  Håper det ordner seg for deg!:)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits