Personal

Jeg har respekt for dere!

Jeg & Magnus har det utrolig bra for tiden. I kveld skal vi på en spennende kinodate og se «luftslottet som sprengtes». Den tredje, avsluttende og avgjørende delen i Millennium-serien. Jeg gleder meg helt vilt. De filmene har virkelig åpnet øynene mine for svensk film. De er jo enestående. Før vi drar på kino skal jeg lage hjemmelagd pizza. På fredager skal man kose seg litt ekstra synes jeg. Det er jo tross alt helg.

I dag fikk jeg en pakke med sminke fra tikei i posten, så jeg må nok prøve ut den nye rougen og de nye øyeskyggene. Jeg liker å eksperimentere litt. Angående sminkeprodukter, så må jeg nesten linke til Kristine Fargerik sitt nyeste innlegg. Her er et sitat fra henne:

«Elf – Eyes Lips Face makeup, jeg får helt vondt inni meg når bloggere (for ca alle har jo fått det nå) anbefaler dette sminkemerket på bloggene sine, fordi de har blitt sponset med det. Dette merket inneholder bare stoffer vanlig hud og sensitiv hud kan reagere på. Synes det er respektløst å skrive bare fine ting om merket, uten å fortelle at man kan reagere på sminken, og at den inneholder bare stoffer som ikke er bra for huden.»

..Når jeg leste dette, så visste jeg ærlig talt ikke hva jeg skulle si. Jeg har aldri tenkt over at noen kunne reagere på sminken. Jeg har aldri opplevd det selv, og hvis jeg har fått noen til å prøve ut noe som har ført til negative resultater, så beklager jeg virkelig! Det var aldri min intensjon! Grunnen til at jeg gjerne reklamerer for e.l.f og tikei er pga at jeg er ganske fornøyd med produktene. Spesielt mineralsminken og øyeskyggene. Jeg vil bare si at hvis jeg prøver et produkt, og er misfornøyd med det, så kommer jeg ikke til å lyve og si at det er «perfekt». En sånn person er jeg ikke. Jeg skryter kun av produkter JEG har god erfaring med. Jeg mener ikke å være respektløs ovenfor noen av leserne mine. Å prøve ny sminke er et eget valg, og hvis dere stoler på min mening, så må dere nesten stole på deres egen også. Dere kan ikke holde meg ansvarlig for et produkt JEG faktisk er fornøyd med. Det håper jeg dere forstår..

Nå vet jo ikke jeg om Kristine mener tikei også, men dere som har lest bloggen min lenge vet at jeg sverger til tikei merket. E.l.f er noe jeg nettopp har begynt å prøve ut, og så langt er jeg rimelig fornøyd med produktene. Jeg liker faktisk mye h&m sminke også, så det at e.l.f sminken er billig er ikke noe som automatisk er negativt for meg. Jeg er enig med Kristine i så å si alt, men akkurat i dette tilfellet, så følte jeg meg ganske truffet av ordene hennes, og jeg trengte å forklare meg.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply kristinefargerik 27. november 2009 at 16:28

  Mener ikke Tikei, det er et merke jeg er ganske fornøyd med så, også inneholder det ikke Bismuth Oxychloride, som det er masse av i Elf. Som egentlig ca 74% av alle hudtyper reagerer på. Ikke nødvendigvis med utslett, men med større porer, flassing av hud, tørre partier osv.

  Men bra du skrev om dette nå :*

 • Reply Fjortis 27. november 2009 at 16:46

  De som er sensitive som sminke vet jo som regel om det selv, og det er ikke rart at du ikke har skrevet om det. Synes ikke det er noe du bør tenke på!
  Ha en fin helg! Pizza og kino er ikke feil! :)

 • Reply Toyni 27. november 2009 at 16:58

  hehe tror nok ikke det var rettet til deg :)
  men jeg forstår hva hun prøver å si. jeg har selv prøvd det mineralpudderet, med kost og alt i ett. er vel maybelline eller noe slik. Å den tåler ikke jeg, enda det er mineralsminke. Men jeg klør i hele ansiktet, og den er absolutt ikke bra for meg. så alle må jo forstå at det ikke er din skyld om de reagerer på noe, bare fordi det var du som anbefalte det :)

 • Reply Tone 27. november 2009 at 17:38

  Jeg tror nok ikke du trenger å bekymre deg:-) Jeg har jo anbefalt både e.l.f. og Tikei, og jeg har heller ikke tenkt på at noen kan reagere på det. Og jeg har definitivt ikke blitt sponset;-) Jeg syns ikke man kan kreve at bloggere skal tenke på alle sånne muligheter, dette er tross alt ikke først og fremst en hudpleieblogg..

 • Reply Linn Marie 27. november 2009 at 18:14

  Kos deg på kinodate da, gleder meg til å se den filmen jeg også. Vel ingen kan klandre deg for å ikke skrive at man kan reagere på det viss ikke du selv reagerer på det. Du kan jo ikke vite at noen andre kanskje gjør det. Jeg f.eks reagerer på tikei sin sminke, så det er jo helt individuelt fra person til person. Men hun mente nok ikke deg direkte :P

 • Reply KAYSO 27. november 2009 at 18:28

  Åååj, ikke fått lest det innlegget jeg :// det var merkelig! jeg er som deg, veldig fornøyd med elf! Jeg reagerer ikke på den sminken, og den legger seg perfekt for mitt ansikt i allefall. Jeg ville heller ikke anbefalt noe jeg ikke selv likte. Elf øyenskyggene har jeg absolutt lagt min elsk til, og bruker de så og si hver dag! :) Jeg har anbefalt elf til venninnene mine også. Det ville jeg aldri ha gjort hadde det vært sminke som jeg ikke syntes var bra. Kunne virkelig tenkt meg å teste tikei sånn til sammenligning også. Får se :)

  Kos dere med pizza og kino i kveld :) Vi skal på julebord :)

 • Reply Siv 27. november 2009 at 19:00

  Hmm, allergiske reaksjoner pga sminke er ikke noe jeg går rundt og tenker på hvertfall..men det er vel sånt som man passer bedre på når man har reagert tidligere som Fjortis sier. Og det er jo også helt naturlig å anbefale ting man selv har god erfaring med, så synes ikke du har gjort en feil der :-)

 • Reply Liljen - life as it is 27. november 2009 at 19:36

  Koos dere på kino, litt småmisunnelig nå ja ;) Gleder meg veldig til jeg får sett den!

  Jeg har merket at mange skriver om ELF og uhemmet positivt, og med at de er sponset til konkurranser osv. Så kan forstå at enkelte kanskje gjør dette, de er vel blitt bedt om det av ELF for å bli sponset.. Jeg vet ikke..

  Men uansett, ALLE er ikke sånn. Noen er faktisk oppriktige i sine anbefalinger også. Noe jeg forstår du er?! Det er noe som heter at man ikke skal skjære alle over en kam ..

  God helg Reidun Beate.

 • Reply Randi 27. november 2009 at 20:57

  Jeg har verken prøvd Tikei, e.l.f, eller i.d, så jeg henger visst ganske langt etter. Men jeg sminker meg ikke så ofte, fordi jeg føler ikke vitsen med å sitte på skolen stivsminket, eller sminket. Orker ikke. Menjeg kunne gjerne tenkt meg å prøve. Har ikke hatt noen dårlig effekt av det jeg har prøvd så langt hvertfall. Men veldig greit å nevne at en kan reagere på det, men det gjelder vel all sminke.

 • Reply Nina 27. november 2009 at 21:36

  Jeg kom nettopp hjem fra Luftslottet nå, herregud for en herlig film:D Åh, jeg hadde mest lyst til å klappe i hendene etter hvert som ting kom frem på slutten:D Virkelig en verdig avslutning på en kjempebra serie! Håper du likte den like godt som meg;)

 • Reply Veronica S 27. november 2009 at 21:49

  Kos dere på kino, har faktisk ikke sett noen av de filemene, men bør vel sulle meg til det;) Jeg synes uansett det er bra at du skriver om sminke OG at folk må være litt obs selv med hva huden tåler. jeg elsker å lese om dere som prøver dere frem med sminke osv. Jeg tåler ikke sminke selv, men liker å lese om det.

 • Reply Mariell 28. november 2009 at 01:18

  Godt at du kommer med en forklaring, da skriver du så masse ;) Jeg blir jo så oppslukt at tekstene dine, selv om du bare skriver en liten «unnskyldning» til andre lesere. :) Inspirerende.

 • Reply kari 28. november 2009 at 13:23

  Hvordan var filmen?

 • Reply Theri 28. november 2009 at 22:28

  Da er jeg nesten glad for at jeg ikke har prøvd elf. Jeg tør ikke prøve noe med bismuth, for jeg er ganske sikker på at huden min slår seg vrang da. Huden min er superkresen og får utbrudd av ingenting. Tikei inneholder heldigvis ikke bismuth, og huden min elsker det. :)

 • Reply Lisa 29. november 2009 at 18:21

  Det hadde jeg ærlig talt ikke brydd meg om! Jeg syns Kristine er en super blogger, men alle får forskjellige opplevelser med ting! Etter det jeg har sett ville jeg ikke si at hun er en ekspert på sminke og hudpleie. Jeg har aldri prøvd elf foundation, vil aldri gjøre det, men jeg liker øyenskyggene! Har også hørt at kostene er ganske bra i forhold til prisen! Selv om prisen på ting ofte reflekterer kvaliteten, er det ikke fasiten!!!

  Fortsett med det du gjør! <3 masse kjærleik

 • Reply monica:) 30. november 2009 at 01:51

  Gleder meg sånn til å se den filmen!!;) The final cut liksom!=)

  JEg har enda ikke prøvd ELF, men hører alle snakker om det der..hmm:/

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits