Old posts

Ida Wulff fortjener inntekten hun får av bloggen!

illbilde_idawulff
Da jeg klikket meg inn på idawulff.com i dag, fikk jeg virkelig et stort sjokk. Jeg mottok informasjon fra henne om noe jeg alltid hadde lurt på, og ble rett og slett helt stum. Ida delte med leserne sine, og resten av omverden akkurat hvor mye hun har tjent på bloggen sin de siste månedene. Hun forteller om alt styret med blogg.no, og hvor mye inntektene har økt siden hun gikk inn et samarbeid med nettavisen. Selv trodde jeg aldri at en toppblogger kom til å røpe denne infoen, og det at Ida var den første til å gjøre det overrasker meg faktisk ikke. Jeg har alltid sett på Ida som en ganske sterk person. Bloggen hennes er langt i fra favoritten, men jeg leser den fordi om. Hun har «jobbet» hardt for å nå bloggsuksessen her i Norge, og pga det har jeg faktisk stor respekt for henne.

Nå er sikkert dere også nysgjerrige på hvor mye Ida faktisk tjener, og det var så mye som 68 000kr nå i Desember(!!!) Hvor sykt er ikke det? Å tjene så mye penger på noe man elsker å drive med må være helt fantastisk. Selv hadde jeg nok aldri sagt nei takk til det. Man må jo tjene penger, og når man bruker så mye tid på bloggen sin, så er det vel en selvfølge at inntektene bør komme derfra. Nei jeg er stolt av Ida jeg. Utrolig flott av henne å dele dette med BloggNorge.

Hun avslutter innlegget med et veldig godt budskap: «Blogg selvstendig! Ikke bare for å eventuelt tjene penger, men for å eie ditt eget materiale!»

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Torbjørg 20. desember 2009 at 13:09

  Hun fortjener virkelig pengene hun tjener. Hu er en sterk jente som blogger fordi hun liker å gjøre det, og at hun får sin fortjenelse for det hun liker å holde på med, er bare positivt. Selv skulle jeg ønske jeg kunne tjent samme sum som Ida, men er ikke alle som har de samme sammarbeidene som Ida, og hun har vært veldig heldig med sammarbeid, annonsøerer og slikt..

  Og jeg synes det er utrolig herlig at Ida faktisk deler dette med oss lesere.

 • Reply Linn Mette 20. desember 2009 at 13:13

  Ja fikk sjokk selv når jeg leste det, og det står til stor respekt at hun gikk ut med informasjonen der.
  Jeg syns hun fortjener pengene jeg og syns hun får alt for mye pepper :( Ha en fin dag vidre.

 • Reply Lene 20. desember 2009 at 13:14

  Flott innlegg Reidun Beate! Jeg er så enig med deg.

 • Reply kristinefargerik 20. desember 2009 at 13:56

  Jeg unner Ida alle pengene hun tjener, hun har jo gjort seg fortjent til det òg bloggen er jo på en måte jobben hennes, så da skulle det jo nesten bare mangle at hun ikke fikk penger for det :)

 • Reply Caroline 20. desember 2009 at 14:33

  Det er helt sykt…

 • Reply Elise 20. desember 2009 at 16:38

  Utrolig bra at hun delte det med alle, jeg syns også at hun fortjener pengene hun tjener. Drømmen er jo vel å ha en jobb man elsker? :)

 • Reply Maja Piraja 20. desember 2009 at 16:54

  Masse tomler opp til Ida. Aldri vært noen fan av bloggen hennes, men det innlegget der står det respekt av! Føler selv at eget domene er det som skiller seriøse bloggere fra de useriøse.

 • Reply Drea 20. desember 2009 at 17:30

  All ære til Ida. Hun er ei reflektert og intelligent jente, og fortjener absolutt å være der hun er i dag. :) Det må være genialt å tjene penger på blogging! :D

  Jeg kan røpe hvor mye jeg har tjent på bloggen de siste månedene jeg også; 648 kr. Tihi. Men jeg er veldig stolt over å ha tjent 30 000 på fotograferinger de siste seks ukene da! :)

 • Reply monica:) 20. desember 2009 at 18:11

  Ja dette kom som et sjokk!!!
  Men så velfortjent!;)

 • Reply Monica 20. desember 2009 at 18:35

  Det er imponerende rett og slett. Good for her. :)

 • Reply Tone 20. desember 2009 at 18:42

  Jeg syns Ida er utrolig tøff, og hun fortjener hvert øre!

 • Reply Drea 20. desember 2009 at 19:08

  Aw, takk! Hihi! :D Ja, jeg er rimelig fornøyd med det altså! :D STOLT! Og enormt gøy. :)

 • Reply Cecilie Maria 20. desember 2009 at 19:18

  OI! SÅ mye? Helt sjokkert jeg, nå! Så flott for henne! Men jeg er enig i at hun fortjener det – fordi hun har jobbet lenge for å komme dit hun er i dag. :)

 • Reply Linn Marie 20. desember 2009 at 21:01

  Nå går jeg mot strømmen her kjenner jeg, mener ikke å være slem her nå. Selv om det er jævla kult for henne at hun har tjent så mye, så syns jeg ikke hun fortjener dem. En blogg som hadde vært litt mer givende hadde fortjent noe sånt bedre enn en som skriver om hvor mye hun fester og random uinteressant stuff. Men det er jo min mening, smaken er som baken hehe.

 • Reply myldretid 21. desember 2009 at 11:37

  Jeg tror jeg skal henge meg på å gå mot strømmen her. Jeg er veldig enig med Linn Marie. Hadde det vært bloggen til Ida Wulff for en stund tilbake, så tror jeg ikke at jeg hadde reagert. Men nå, hun skriver jo nesten aldri og når det er så er det syting og fyll. Jeg er forresten av den oppfatningen av med en gang en blogger til fulltidsblogger blir bloggen kjedeligere, for da blogger man kun for å blogge, man har ikke noe annet å skrive om… Men selvfølgelig, det står respekt av at hun kan tjene så mye på å blogge…

 • Reply Monique Lund 21. desember 2009 at 18:13

  Jeg er så enig så enig med Ida – alt for mange «selger» seg selv for lettvint – men det er jo ikke så lett å vite sin egen markedsverdi. Ida Wulff har skjønt det og hun fortjener hver en krone hun tjener på å blogge. Selv om jeg synes jeg kan merke at bloggen har blitt veldig nedprioritert den siste tiden og bloggingen hennes bærer preg av at hun mangler litt inspirasjon. Men så må du jo ikke glemme at det er halv skatt i desember da… hehe! Men uansett er det jo en svimlende sum å tjene på noe så gøy som blogging! :)

 • Reply bente 21. desember 2009 at 22:13

  Jeg er glad på Ida Wulff sine vegne, men jeg synes ikke at 68.000kr i måneden er en fornuftig eller fortjent lønn for den type jobb. Jeg klarer ikke la være tenke på alle de underbetalte menneskene innen helse, omsorg, undervisning, rengjøring osv. Men det er selvfølgelig fint for henne at hun tjener bra, og hun kan uansett ikke gjøre noe med andre yrkers lønnsnivå.

 • Reply Marie Amanda 22. desember 2009 at 22:09

  Ida og jeg tjener ca det samme ++ i mnd, men jeg har ikke på langt nær så store bannere som henne og jeg er veldig selektiv med reklamen min. Jeg skriver ikke innlegg for penger, og derfor tenkte jeg å svare på mailen din i denne kommentaren. Send meg link til konkurransen når den kommer, så skal jeg linke deg! :)

  Jeg blogger fordi jeg elsker det, men det tror jeg du skjønner ! :)

 • Reply Tonje H 23. desember 2009 at 03:02

  helt enig i dette. hun er langt fra favoritten, men jeg leser henne ofte. hun har jobbet hardt og fortjener inntektene. dog syns jeg 68 000 er mye for å skrive blogg ;P kanskje jeg er litt for konservativ

 • Reply Henriette 29. desember 2009 at 00:27

  jeg synes bloggen hennes har tapt seg veldig nå i det siste. det er så tydelig at du ser på det som en jobb, og ikke en hobby som hun gjør for gøy. likte bloggen hennes mye bedre før, men hun har helt klart fortjent de pengene etter all den jobben! og jeg beundrer henne veldig for det hun gjorde da hun reiste å besøkte fadderbarnet sitt. men som sagt så synes jeg bloggen hennes har tapt seg litt, men hun kommer vel sterkere tilbake

 • Reply Henriette 29. desember 2009 at 00:28

  oj, ble litt skriveleif inni der

  «det er så tydelig at du ser på det som en jobb»

  skulle stå

  «det er så tydelig at HUN ser på det som en jobb»

 • Reply Lise 29. desember 2009 at 14:57

  Wow, det er ganske bra gjort. Nå har ikke jeg sjekka ut så mye, men når starta hun å blogge? Det må ha gått temmelig fort oppover :)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits