Personal

Samarbeid staves med to bokstaver: v-i.

Februar måned har vært kjempepositiv. Jeg kjenner det på kroppen og i hjertet mitt. Ikke bare har vi flyttet inn et nytt hus, men jeg & Magnus har vært mye mer enig og samstemte denne måneden. Vi har vært «på lag» og samarbeidet med hverandre. Akkurat det er noe vi har strevet med å få til. Med min korte lunte skal det ikke mye til før misforståelser oppstår. Det tar jeg på meg all skylden for. Skulle virkelig ønske jeg kunne bli en mer tålmodig person, men jeg fungerer bare ikke sånn. Jeg må være den jeg er, og jobbe hardt for å bli flinkere til å samarbeide.

Jeg vil nå prøve å få skrevet ned hvordan og hvorfor jeg blir så lett sint. Det har jeg nemlig aldri klart tidligere. Jeg synes det er vanskelig. Ikke fordi det gjør vondt, men pga at jeg ikke vet. Til tider forstår jeg ikke meg selv. Jeg kan reagere negativt på noe Magnus sier eller gjør uten at han skjønner hva jeg hisser meg opp for. Innerst inne gjør ikke jeg det heller. Det er bare noe i meg som automatisk oppfatter så å si alt helt feil. Gjerne det helt motsatte også. Mange krangler/diskusjoner kunne vært forhindret om jeg ikke hadde vært sånn. Hver gang etter en slik hendelse blir jeg så skuffet over meg selv.

Jeg har prøvd å finne ut hva det er som utløser denne reaksjonen. Er jeg sint for noe innerst inne? Er jeg stresset? Er jeg misfornøyd? Osv.. Men jeg finner ingen svar. Akkurat nå er livet mitt godt. Jeg har en fantastisk ektemann, fast jobb, stort hus å bo i, min nærmeste familie rundt meg og jeg har endelig fått begynt på nettjournalistikkstudiet. Årsaken til at jeg synes februar måned har vært fin, er kanskje pga alle disse positive forandringene? For 2 måneder siden hadde jeg kun 1/5 del av de nevnte godene.

I tiden fremover nå skal jeg virkelig gjøre mitt beste for å holde meg positiv. Ikke bare skal jeg & Magnus få det bedre, men jeg skal få det godt med meg selv også.

tumblr_kvo2vjnJtD1qzfe84o1_500

(Kilde: Plastic-sfoonss)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Tone 27. februar 2010 at 14:10

  Det er så godt å høre at du har det så bra!

 • Reply Veronica S 27. februar 2010 at 14:19

  herlig lesing;) februar har faktisk vært utrolig positiv for meg og..jeg tok mot til meg, meldte meg på teaterskole og synes det er kjempemoro;)

  og har begynt å lese boken Pippi Power, liker du The Secret så les den boken og;) fantastisk.

  Kjekt å høre at du trives i jobben;)

 • Reply Fjortis 27. februar 2010 at 15:18

  Det var litt rart og fint å lese. Jeg har det ofte på samme måte med de aller nærmeste. Jeg svarer ofte på en negativ og sur måte som om de har sagt noe feil, uten at jeg egentlig har noen grunn til å være sur! Merkelig hvordan vi fungereer….

 • Reply Martha 27. februar 2010 at 15:26

  Flott at ting går bra for dere! Er alltid fint når ting går den rette veien. Viktig å tenke positivt, det må jeg bli flinkere til selv også :)

 • Reply Rita 27. februar 2010 at 16:00

  Så bra at ting har snudd seg til det positive ;D

 • Reply Linn Mette 27. februar 2010 at 16:04

  Deilig å høre snuppa <3 at dere er blitt mer samstemte :D
  Jeg er også en sånn person som misforstår mye og er litt paranoid på en måte, det er litt vanskelig syns jeg :(

 • Reply heleHelle 27. februar 2010 at 16:15

  Fint innlegg :) Liker at du er glad og fornøyd! Kjempeflott at du er klar over problemet selv, det er jo det første skrittet. Årsaken til det finner du nok ut etter hvert!

 • Reply Linn 27. februar 2010 at 17:03

  Så kjekt at dere har det bedre! :D

 • Reply Natalie 27. februar 2010 at 18:12

  Har hatt samme problemet med kort lunte, men har forbedret meg – så det er mulig :)
  for meg var det ting som bygget seg opp + at det var nødvendig å heve stemme hjemme før jeg flyttet for å bli ordentlig hørt :p

 • Reply liseliten 27. februar 2010 at 18:21

  Det høres bra ut, Reidun Beate :) Fremskritt, fremskritt!

 • Reply Cecilie M 27. februar 2010 at 18:37

  Det er så godt å høre at du har det bra! Men jeg skjønner det må være forferdelig slitsomt og frustrerende for deg å bli så sint hele tiden.. Det er en grufull følelse! Jeg hadde en slik dag i går. Ble sint for «ingenting». Hate it! Håper du kan finne ut mer om årsaken, og begynne å jobbe med deg selv på en bra måte.

 • Reply Ingrid Tjosaas 27. februar 2010 at 20:23

  I framtida, då skal eg bli flink til å samarbeide med folk. Eg skal generelt bli flinkare til å omgås med folk. Eg hatar eigentleg folk, eg skal snart byrje og like dei.

 • Reply Maja 27. februar 2010 at 22:07

  Hei! Godt fortalt og skrevet :) Syns du er flink som syns du selv gjør framskritt! Husk at når du er fornøyd, blir alle rundt deg fornøyd ;)

  BTW: skrev en mail til deg :)

 • Reply Linn Marie 27. februar 2010 at 23:56

  Kjempefint skrevet Reidun Beate :) Bra at du har det så godt nå da. Skjønner hvordan du har det med kort lunte, jeg også kan fort hisse meg opp over ting folk sier enda de ikke mener noe vondt. I mitt tilfelle er det nok fordi jeg ble så mye hakka på når jeg var mindre så jeg går i forsvarsmodus med en gang det er noe som oppfattes negativt. Håper du klarer å jobbe med det og få det til sånn du vil da ;)

 • Reply Rebekka-Jennie 28. februar 2010 at 00:10

  Jeg kjenner meg så igjen det med samarbeid og det med å finne ut når ting går galt. Jeg selv har funnet ut det, og nå jobber vi med det som bare rakker’n. Jeg ønsker deg lykke til og jeg håper du finner ut hvorfor du er sint ;)

 • Reply Liljen - life as it is 28. februar 2010 at 02:54

  Kommunikasjon er så viktig.

 • Reply kari 28. februar 2010 at 11:35

  dette var godt å høre… bra du har det bra nå. det har du så fortjent <3

 • Reply Tryllestav 28. februar 2010 at 14:33

  Ah, akkurat sånn er jeg og. Jeg kommer med negative reaksjoner på veldig mye som ikke er negativt i det hele tatt…
  Så jeg skal jobbe med å komme med positive reaksjoner. Det er ekstremt vanskelig, men jeg tror det skal gå… Sambo bruker å bare ignorere mine utbrudd, men jeg driver å lærer han opp i å ta igjen. Tror jeg da vil bli flinkere til å tenke før jeg kjefter…

  Så bra at du har en bra februar :D

 • Reply Elise 28. februar 2010 at 20:07

  Så bra at du har hatt en så bra måned! Bra du har gjort så mange fremskritt :)

 • Reply Vutarie 28. februar 2010 at 21:03

  så bra at februar har vært en fin måned! :D
  personlig tror jeg at jeg har en tendens til å svare folk på en irritert måte uten å mene det. og så tenker jeg ikke over det før senere at jeg kanskje var litt vel krass, eller hadde en litt dårlig tone på det jeg sa, men jeg tenker ikke over det når jeg gjør det. sånt er kjipt, men kan heldigvis jobbs med 8)

 • Reply Maja 28. februar 2010 at 21:43

  :) Check your mail ;)

 • Reply JAVIERA FRANCISCA 1. mars 2010 at 14:43

  det er utrolig rart, men jeg er også slik som deg. Da jeg var sammen med Eirik kunne jeg bli kjempelett sint eller irritert på grunn av noe han sa elelr gjorde. Av og til endte det opp i diskusjon og kangel, og når jeg skulle tenke over hva som egebtlig hadde skjedd, kunne jeg selv ikke fatte hvorfor jeg hadde bltit sint.

  Vet ikke hvorfor jeg er slik heller, men jeg tror jeg blir slik når jeg irriterer meg over noe over lenger periode, uten å hel vite om det selv på en måte ..

 • Reply ingvild 1. mars 2010 at 14:50

  så fint å lese, det er bra du vil prøve å tenke mer positivt. stå på så klarer du det helt sikkert!

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits