Femelle

Skikkelig «businesswoman»!

I morgen reiser jeg til Oslo på en «forretningsreise» for Femelle.no. Gleder meg utrolig mye. Har så mye jeg skal gjøre på 3 dager der.. Vet ikke hvordan jeg skal få tid til alt. Er nok fremme rundt 18:00 tiden i morgen. Bare rop ut hvis noen av dere lesere i Oslo vil møte meg på en sen middag. Vil gjerne treffe så mange som mulig nå når jeg først har muligheten!

Jeg skal til og med på Metrice klinikken for å teste ut deres slankemetode. Det blir spennende. Mange er nok kanskje litt kritiske til det, men jeg synes det er verdt et forsøk. Irlin og Christine har testet det ut før meg. Les gjerne hva de har skrevet om det ved å klikke på linkene.

På tirsdagsmorgenen kl. 10 skal jeg, Carina og Caroline på pressevisningen til «The Twilight Saga: Eclipse». Det blir helt sinnsykt. Gleder meg så mye at jeg faktisk er nervøs! Senere på tirsdagskvelden blir det middag sammen med mange av skribentene til Femelle. Kjempekos!

Skal holde dere oppdatert mens jeg er i Oslo.

PS: Husk å rope ut om noen vil møtes. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Theri 27. juni 2010 at 22:33

  Så spennende!!! :D Tipper du kommer til å ha noen fantastiske dager i oslo jeg. :)

 • Reply Linn Absofuckinglutley Jones 27. juni 2010 at 22:41

  Kjekt da :) Selv om jeg ikke digger de Vampyrene noe særlig :P

 • Reply Torbjørg 27. juni 2010 at 22:45

  Så moro :D Let me know hvordan den slankemetoden funker :) Hadde jeg vært hjemme, hadde jeg uten tvil kommet til Oslo for å møte deg. Men det bel en spontan trip til Sverige for å være hos svigers en uke, siden vi ikke har noen ferie i sommer egentlig pga studiene. Men vi får se om vi ikke kan ta det igjen når jeg kommer hjem til Tr.heim i august :)

 • Reply Caroline 27. juni 2010 at 22:51

  Jeg kommer til Oslo på tirsdag, he he.

 • Reply Martine 28. juni 2010 at 00:31

  Jeg skulle gjerne møtt deg, men drar på Hovefestivalen.

 • Reply Leyla 28. juni 2010 at 03:02

  Så fin blogg du har :D Slenger meg på bloglovin’ din jeg :) Elsket designet ditt! Laget det selv?

 • Reply Guro(: 28. juni 2010 at 09:05

  Gooood tur! Kos deg! : D

 • Reply Carina 28. juni 2010 at 11:42

  Gleder meg :D

 • Reply Warunee 29. juni 2010 at 16:48

  Så utrlig spennende! Må være så gøy når femelle.no går så bra! Lykke til :)

 • Reply Phoebe 1. juli 2010 at 21:21

  Håper vi kan treffes neste gang du er i Oslo :)

  • Reply Reidun Beate 3. juli 2010 at 17:27

   Phoebe: Det skal vi nok sørge for. :)

 • Reply Liljen ~Life As it Is~ 3. juli 2010 at 16:44

  Håper du hadde det fint :D

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits