Other

Beauty and the beast

This attention-couple looks so pretty being photographed together, but their attitude really sucks. I think Heidi would do a lot better without him. For a while back it seemed like they were finally getting divorced, but now they are obviously one hundred percent back ON again.

I actually think Heidi looks beautiful after her many operations. She kinda looks a little «too» perfect on these pictures. Long blond hair, white dress and perfect white teeth. Of course her husband, Spencer completely destroys these pictures with his slick attitude.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Deadbarbie 22. september 2010 at 14:56

  Ja Heidi så faktisk ikke så gale ut akkurat der. Da hun nettopp var ferdig med operasjonene var jo hun ett vrak, det så virkelig gale ut. Men nå.. nei det kan leves med det der, hun var pen :-) Og Spencer.. Nei jeg har ingenting å si. For ett par.

 • Reply Sunslayer 1. oktober 2010 at 02:01

  Nei, jeg har hverken sansen for den ene eller den andre. Tror jeg holder meg til å si såppass.

 • Reply Elise 4. oktober 2010 at 14:27

  Jeg ble utrolig overrasket når jeg så dette bildet av Heidi, hun ser jo faktisk pen ut! Selv etter alle operasjonene. Dumt de har funnet tilbake til hverandre igjen… hun hadde vært så mye bedre alene :)

 • Reply Eirin 6. oktober 2010 at 14:56

  Så fine bilder! Spesielt det siste.

 • Reply Therese 8. oktober 2010 at 09:14

  Spencer er så grusom! Har du sett på siste sesong? Han har jo faktisk blitt gal!
  Fin blogg btw :)

 • Reply Thomas 3. november 2010 at 19:24

  Synes du burde «gi beskjed» om at du har sluttet og blogge.. hvis du har det da.

 • Reply ★MK★ 25. november 2010 at 13:46

  Elsker å hate disse to! Et godt eksempel på noen som virkelig ikke er bra for hverandre! Han er ond og hun er bare dum, sammen blir det takras! Synes hun så mye mer naturlig ut på disse bildene, i forhold til hva hun har gjort i det siste.. Håper det kommer mer av serien!

 • Reply Ignorance is bliss 26. desember 2010 at 04:43

  Hr du sluttet å blogge?? :/

 • Reply Ms Love 29. desember 2010 at 17:39

  Jeg synes de virker søte sammen:) Fin blogg:)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits