Pregnancy

Statusrapport uke 13

Jeg kom over Martine sin glupe statusrapportidè, og tenkte jeg skulle hoppe på den «trenden» jeg også. Hope you don’t mind Martine. :) Denne første rapporten beregnes da ut i fra legens antatte termindato.

Termin: 12. august

På vei: 13 uker og 4 dager

Igjen til termin: 25 uker

Kjønn: Veldig vanskelig å ha noe svar på siden det ikke vises på ultralyd helt enda. Spåkonen jeg pratet med sa det kom til å bli en liten gutt, men hvem vet?

Bestemt navn?: Navnene har vi hatt klare lenge nå. Miley hvis det blir jente og Bjarne hvis det blir gutt. Hihi. Mange som misliker navnet Miley, men det er da navnet vi har forelsket oss i, og ikke Miley Cyrus. :)

Aktivitet innenfra: Har kjent svake befølelser på innsiden av magen. Føles nesten som at tuppen av en finger stryker meg.. Weird.

Vektøkning: Dette har jeg desverre ikke begynt å følge med på enda.

Barnerom ferdig: Alt som har blitt avgjort er hvilket rom det skal bli. Resten venter vi litt med.

Innkjøp til babyen: Null innkjøp enda. Kommer nok til å gå amok på klesbutikker når jeg finner ut kjønnet.

Strekkmerker: Foreløbig er det kommet frem svake strekkmerker på sidene, men smører meg inn med fet krem i håp om at de ikke blir verre.

Plager: Er en del kvalm, men mest trøtt og sliten. Har intense smerter i korsryggen, rumpa og til tider venstre lår. Det er verst om natten og om morgenen. Har mer eller mindre fått bekreftet at det er tidlige tegn på bekkenløsning.

Noen matkikk?: Lakris og appelsiner er to store favoritter. Kjøttdeig er desverre noe jeg absolutt ikke klarer å spise uten å bli dårlig. Derfor er det lite av lasagne, taco, pizza og nachos for tiden. Buhu.

Neste kontroll?: Ultralyd 11. februar.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Marte 6. februar 2011 at 18:39

  awww så koselig :) jeg gleder meg til å følge bloggen din framover!! :D det er så spennendee!

 • Reply Caroline 6. februar 2011 at 18:47

  Dette er så spennende! :)

 • Reply kayso 6. februar 2011 at 22:04

  har hørt at appelsinkick er et tegn på at det kommer en jentebaby, hihi :) det blir spennende å se hva det blir :)

  • Reply Reidun Beate 6. februar 2011 at 23:57

   kayso: Er det? Så gøy. :D

 • Reply Theri 7. februar 2011 at 00:31

  Spennende, spennende! :D

 • Reply Tone 7. februar 2011 at 09:41

  Det var to veeeldig forskjellige navn! Hehe.. Men koselige navn da:) Fortsett gjerne med sånne oppdateringer, det er så spennende å lese!

 • Reply Martine 7. februar 2011 at 16:43

  Bare gøy det! :) Jeg fant den hos noen andre igjen og gjorde bare litt tilpasninger! :)

  Veldig morsomt å lese! Vi er faktisk akkurat like langt på vei til dags dato vi da!! Hihi, gøøy! Og termindatoen din stemmer, for etter mine beregninger har legen min regnet feil med 2 dager ;) (hun satte 10 august).. Men min termin er også veldig usikker da, så det blir spennende å se hva slags termin vi begge får etter UL :)

  Hehe, ser vi har akkurat samme matkick for tiden også! Ikke de verste tingene å ha dilla på heldigvis.. Hihi, kjæresten har i hvertfall skjønt det og kom hjem med to enorme poser med tyrkisk pepper fra taxfree i går! ;)

 • Reply Amalie Ve 8. februar 2011 at 16:26

  Så kult at dere har tenkt å bruke Miley!! Det er jo ett kjempefint navn igrunnen, selv om det ikke er norsk. Men hvorfor i all verden skal man ha ett norsk navn. Superfint:-)

 • Reply Lillesmurf - Kari 8. februar 2011 at 20:35

  Så herlig med navneplaner :)

  SV: Jeg også.. De var ikke gode programledere. Huff. Synd for dette hadde jeg også gledet meg til!

 • Reply Victoria 9. februar 2011 at 17:09

  Statusraporter er kjempekoslig :)
  Som noen andre s over her, veldig forskjellige navn, men jeg liker begge!
  Babyolje hjelper mot strekkmerker forresten.

 • Reply Helle 11. februar 2011 at 13:08

  Oj, så spennende! Lenge siden jeg har fulgt med på bloggen din nå, men legger den øyeblikkelig til på Bloglovin! Gratulerer kjempemasse, Reidun Beate :D Endelig ble det deres tur!

 • Reply Elin 13. februar 2011 at 01:14

  Jeg likte begge navnene, Bjarne er jo veldig fint da:) Bestefaren min heter det, så har alltid likt det navnet:)

 • Reply Hanne Katrine 16. februar 2011 at 00:22

  Så spennende! Gratulerer så mye med graviditeten :D

 • Reply Veronica S 16. februar 2011 at 20:43

  Så GØY Reidun;) Virkelig! Miley synes jeg er et utrolig søtt navn, ikke alle som heter det så er moro med et navn ikke halve Norge har. Bjarne er litt mer vanlig ja, men liker det. Blir spennende å lese hva kjønnet blir når du får vite..

  Tips: innkjøp til baby i store mengder for baby er født kan bety «ulykke» så ikke gå helt bananas med alt;) men å titte litt rundt og se er lurt..og sende mannen på shopping etter din handleliste når bebis er kommet kan være greit… er jo et gammelt kjerringråd:)

  Blir spennende med dette lille vidunderet da;) Har lyst på baby jeg og;) Men må finne meg en mann først;)

 • Reply Jorunn 26. februar 2011 at 02:50

  Gratulerer med en liten en på vei ;)

 • Reply Martine 1. mars 2011 at 16:03

  Stadig innom her for å se om det er noe nytt! Håper alt er bra med deg!

 • Reply Helen 2. mars 2011 at 11:36

  er STOLT av deg Reidun:D så innom bloggen din i dag etter en liten pasue fra blogglesing, og da så jeg at du hadde blitt gravid..leste bloggen en del før da du fortalte om spontan abortene o.s.v. så nå ble jeg glad:D
  Nanene er fine de:) stå på, dette går så d suser;)

  klem Helen

 • Reply Kriztella 6. mars 2011 at 16:26

  Næææh, er du endelig blitt gravid??? :D Ikke vært innom bloggen din på lenge, fordi jeg har selv gått over fra Liljen-bloggen til familiebloggen i sommer en gang, og da var det mange av de gamle bloggene jeg ikke fikk med meg over til min andre bloglovin …

  Gratulerer så masse med svangerskapet, glad på dine vegne! :))

  Og nå skal jeg klare å følge med videre :)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits