Other

Dagens drømmedose

Akkurat nå har jeg veldig lyst på mange materialistiske ting. I går fikk jeg spontant lyst på en ny kommode, og da ble det en liten tur inn til byen. Andre ting jeg får «vann i munnen» av er blant annet..

Det gøyale Alias spillet. Jeg ser det overalt på blogger, og det ergrer meg grønn at det er plent umulig å få tak i her jeg bor. Selv har jeg kun prøvd spillet en gang og det var nok til å få meg hekta. Om ikke lenge må jeg nok bare ta til siste utvei – nemlig nettshopping.

Nintendo Wii sitt nye Mikkespill, Epic Mickey. Nok en vare som heller ikke er blitt tatt inn eller bestilt her hvor jeg bor. Nå er jeg rimelig lei både Super Mario og Donkey Kong. Et nytt wiispill er knallgod underholdning i flere uker.

Jeg skal ærlig innrømme at jeg allerede nå begynner å bli litt stressa angående graviditeten. Jeg føler at vi har absolutt ingenting klart, og jeg tenker daglig på utstyr vi må kjøpe inn. Nå trenger vi selvfølgelig ikke alt med en gang, men tankegangen min sier «hvorfor vente?» – Sprinkelseng + madrass, dyne, pute, smekker, stellebord, smokker, leketeppe, babycall, bleier, våtservietter, og så videre. Det er ingen ende. Tørketrommel må vi nok også ha. Tenk hvor mye mer klesvask det blir med en baby i hus.

Bøker, bøker og atter mer bøker. Både Marlene (angellmarlene.blogg.no) og Mia (miaflom.com) har fristet meg med interessante boktips på bloggene sine. Succubus Blues (Richelle Mead), Unwind (Neal Shusterman), Clockwork Angel (Cassandra Clare) og Hex Hall (Rachel Hawkins). I want them all.

.. og sist, men ikke minst, så fantaserer jeg daglig om en ferietur til Mexico. Det hadde vært så fantastisk med en reise til syden nå før babyen kommer. Er så sjalu på Elise (livingdoll.blogg.no) som for tiden er på ferie i Riviera Maya.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply kristin 2. mars 2011 at 17:10

  Hva skjer med femelle egentlig? Dere har jo ikke oppdatert noe som helst på flere uker ?

  • Reply Reidun Beate 2. mars 2011 at 17:23

   Kristin: Femelle er foreløbig ikke en prioritet for meg akkurat nå. Av den grunn er magasinet satt på vent.

 • Reply Martine 2. mars 2011 at 18:51

  Anbefaler den veldig :) Man får litt mer forhold til det som skjer på innsiden på en måte :) Har du kjent liv enda?

  Vi har INGENTING klar enda, hvis det er noen trøst! Vi har jo goood tid enda! ;) Men har begynt å tenke litt da, på barnevogn og sånne store kjøp! Også blir egentlig det vanskeligste å få på plass ny bil – men vi må jo bare fikse det på ett vis! (har bare toseter varebil og det funker jo ikke med baby)

  • Reply Reidun Beate 3. mars 2011 at 12:50

   Martine: Ja, jeg har kjent litt liv. Det føles som en svak finger stryker meg på innsiden av magen til tider. Hehe. :)

 • Reply Mia 2. mars 2011 at 20:14

  Aww, takk for link :) Kjenner meg igjen når det gjelder å ville ha alt mulig rart. Og det er altfor lett å bestille det på nettet! Farlig er det :p Lommeboka har vært ganske tom de siste månedene pga kamerautstyr, bøker, fine kjoler på Nelly. Og nå har jeg så fryktelig lyst på Wii :D

 • Reply Marlene 3. mars 2011 at 02:24

  Kjenner igjen det å ha lyst på ting hele tiden! Er så mye rart å ønske seg. Spesielt bøker for min del. Tusen takk for at du nevnte meg i innlegget, kjempekoselig! :)

  Anbefaler deg å joine meg og Mia på goodread. Og alle andre som er der. Super boksamfunn på nett!

 • Reply May-Britt 3. mars 2011 at 06:24

  Mexico anbefales på det sterkeste, er selv i Playa del Carmen på ferie for tiden. Herlig plass!! :-)

 • Reply Lillesmurf - Kari 3. mars 2011 at 23:13

  Alias er kjempe moro ;)

 • Reply baremeg 3. mars 2011 at 23:14

  jeg hadde aldri turt å fly når jeg blir gravid igjen.. mistet gullet mitt bare to dager etter flyturen til svigermor. aldri fly på meg igjen når jeg går gravid hvertfall… :(

  • Reply Reidun Beate 4. mars 2011 at 13:51

   baremeg: Var du langt på vei da? Å fly de første tre månedene er nok ikke noe jeg ville gjort heller, men etter det, så skal det ikke ha noen betydning. :)

 • Reply Martine 4. mars 2011 at 13:45

  Så heldig du er, lengter etter å merke noe jeg også.. :)

 • Reply baremeg 5. mars 2011 at 22:01

  sv; jeg var bare 8 uker på vei.. men jeg var hos legen og hørte om det skulle gå bra og ta fly, og da fikk jeg beskjed om at det var ingenting å bekymre seg for.. og jeg skulle til afrika 1 uke etter dette igjen, men han sa at det var ingenting å bekymre seg for…
  jeg mistet barnet to dager etter jeg tok fly til svigermor, på en fredag. var ikke hjemme igjen før mandag, og fikk ikke til lege før da. så måtte jeg på sykehuset på tirsdag for å skjekke om alt hadde kommet ut, eller om jeg måtte ta utskrapning, noe jeg heldigvis ikke måtte. også dro jeg til afrika dagen etter det igjen.
  det var ikke akkurat en så fin tur som jeg hadde forestilt meg at det skulle bli da.. jeg hadde til og med tenkt å droppe turen til afrika, fordi jeg var redd for å miste babyen pga dårlig mat osv.. men så mistet jeg barnet før jeg rakk å bestemme meg for om jeg skulle droppe afrikaturen eller ikke.. :(
  jeg vil ikke miste flere barn, så jeg tør ikke å ta fly flere ganger mens jeg er gravid hvertfall.. er så fryktelig redd for å miste flere..
  men det er vel ikke noe jeg trenger å bekymre meg for helt enda, siden jeg har ufattelig vanskelig for å bli gravid.. så det blir nok en god stund til neste gang :( det tok meg og samboeren godt over ett år å bli gravid forrige gang, og vi har prøvd igjen siden november nå, uten å lykkes..

  • Reply Reidun Beate 6. mars 2011 at 13:35

   baremeg: Huff så utrolig trist å høre hva du har vært gjennom. Veldig rart at legen sa det var helt i orden. :( Selv har jeg spontanabortert sju ganger på to 1/2 år, så du må i alle fall ikke gi opp. Det blir deres tur også! Det er jeg sikker på. :)

   Klem :)

 • Reply baremeg 7. mars 2011 at 15:14

  sv; jeg har aldri en gang hørt om at det ikke er lurt å reise med fly når man gravid, bare når man nermer seg termin at man ikke burde ta fly, har jeg hørt – til nå. jeg googlet det etter det første svaret ditt og fant ut av litt av hvert som legen aldri informerte meg om, selv om jeg spurte om akkurat de tingene ang. fly osv..

  uff.. jeg er så glad på dine vegne for at du endelig er gravid og at alt går bra! ønsker deg mye lykketil gjennom svangerskapet og tiden etterpå!

  vi prøver og prøver, så forhåpentligvis så får vi det til snart.. skal bestille et fertillitets/svangerskaps/unngå spontanabort armbånd idag, så får vi håpe det kanskje bringer litt lykke :)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits