Old posts

Bokanmeldelse – Nightshade

Som jeg trodde, så klarte jeg ikke å holde meg unna boken med det alt for mystiske coveret. På under et døgn leste jeg ut fantasyboken Nightshade, og her får dere min anmeldelse.

Nightshade (Whitches War #1) av Andrea Cremer
Alt i alt 452 sider (Hardcover)

Om Nightshade (tekst fra goodreads.com):
Calla Tor has always known her destiny: After graduating from the Mountain School, she’ll be the mate of sexy alpha wolf Ren Laroche and fight with him, side by side, ruling their pack and guarding sacred sites for the Keepers.

But when she violates her masters’ laws by saving a beautiful human boy out for a hike, Calla begins to question her fate, her existence, and the very essence of the world she has known. By following her heart, she might lose everything— including her own life. Is forbidden love worth the ultimate sacrifice?

Min mening om boken
Jeg har flere ganger lest bøker som er litt trege med å komme i gang, men Nightshade var virkelig den rake motsetningen. Den begynte brått på med skrekk, blod, følelser og litt seksuelt innhold allerede i første kapittel. Det sier seg nesten selv at jeg ikke klarte å legge fra meg boken, siden jeg leste den ut på under 24 timer. Jeg har de siste månedene lest mange flotte bøker om vampyrer, men begynte ærlig talt å bli litt lei. Nightshade var en fantastisk forfriskning for meg med absolutt ingen vampyrerkarakterer, noe jeg satte stor pris på. Jeg fikk i stedet sjansen til å bli kjent med varulver, hekser og onde sjeler. Historien fascinerte meg og jeg kan nesten ikke vente til oppfølgeren Wolfsbane kommer ut i juli.

Jeg forelsket meg raskt i hovedkarakteren Calla Tor, men også i hennes trofaste varulvflokk. Samtidig som jeg leste boken fikk jeg en uhyggelig følelse av at det var noe som ikke stemte i Callas verden, og de fire siste kapitlene var fylt opp med spenning og oppklaringer av hemmeligheter. Selv om Callas turbulente kjærlighetsliv okkuperer mye plass i boken, så mestrer forfatteren å ikke la det overdøve mystikken og spenningen. Gjennom boken fikk jeg muligheten til å leve meg inn i Callas verden, hvor hun hver dag kjempet mellom å følge hjertet sitt, eller å velge sitt forutbestemte liv med harde regler. Dette er uten tvil en bok du bør lese hvis du liker innhold med vanskelig kjærlighet, sterke vennskap, ekle overraskelser og selvfølgelig litt blod og skrekk.

Nightshade var herlig lesing fra start til slutt, og får med det terningkast 6 fra meg.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Marlene 13. mars 2011 at 15:18

  Høres superbra ut! :D Har denne på to-read lista min i år, men har nok endel bøker å lese før denne. Men nå gleder jeg meg enda mer! :) Super bokanmeldelse.

 • Reply Nina 13. mars 2011 at 19:26

  Den står allerede på leselista mi, så jeg må få prøve å lese denne når jeg har lest de andre 9 jeg har hjemme fra biblioteket akkurat nå:P

 • Reply Amalie Ve 13. mars 2011 at 20:25

  Oii, spennende!! Nå ble jeg leselysten.. :D Takk for god anmeldelse!

 • Reply Elin 13. mars 2011 at 20:59

  Høres spennende ut:) Den serien må jeg etter hvert fått lest:) Virker som noe jeg vil like^^

 • Reply Lillesmurf - Kari 13. mars 2011 at 22:31

  Takk for bokanbefaling :) Denne hørtes veldig spennende ut :)

  SV: Ja hun er herlig :) Liker godt Carina og hennes blogg.
  Hurra :) Så koselig at du vil være med. Kan du ikke sende meg en mail på kari.rasm@gmail.com så sender jeg deg spørsmålene :)

 • Reply Cath- Frue i Kina 14. mars 2011 at 09:53

  Høres spennende ut, så mye som jeg leser så skal du ikke se bort i fra at jeg leser den etter hvert ;)

  Forresten; hva har skjedd med Femelle.no, det har jo ikke kommet noen nyheter på snart 2 uker. .:(

  • Reply Reidun Beate 14. mars 2011 at 14:13

   Cath: Jeg vet. :( Buhu. Femelle er for tiden nedlagt. :(

 • Reply Cath- Frue i Kina 15. mars 2011 at 04:58

  Usj, så kjipt. Håper du gir beskjed, om og når det åpner igjen :)

 • Reply Mia 17. mars 2011 at 14:41

  Den er på leselista mi! :D Kjempebra anmeldelse ^^,

 • Reply Jen 19. mars 2011 at 01:08

  De hørtes bra ut :) adder dem til leselista.

 • Reply Shelly 26. mars 2011 at 01:54

  Tusen takk for lesetips, skal definitivt lese nightshade!

  Du burde forresten sjekke ut «The mortal instruments» serien av Cassandra Clare. City of bones, city of ashes og city of glass. Jeg klarte ikke legge noen av dem fra meg og venter spent på bok nr fire: City of fallen angels.

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits