Pregnancy

Statusrapport uke 18,4

I dag har vi vært på ultralyd, og vi var selvfølgelig veldig spente. Desverre så fikk ikke gynekologen satt noe kjønn på babyen enda, men så lenge den er frisk, så skal jeg ikke klage. Vi skal tilbake igjen allerede om 3 uker. Da får vi krysse fingrene for at vi får se om det blir en gutt eller ei jente. :)

Termin: Den har faktisk forandret seg siden sist fra 12. august til 14. august.

På vei: 18 uker og 4 dager

Igjen til termin: 22 uker

Kjønn: Ultralyden var veldig uklar denne uken, så foreløbig vet vi ikke.

Bestemt navn?: Navnene har vi hatt klare lenge nå. Miley hvis det blir jente og Bjarne hvis det blir gutt. Hihi. Mange som misliker navnet Miley, men det er da navnet vi har forelsket oss i, og ikke Miley Cyrus. :)

Aktivitet innenfra: Har ikke kjent like mye siden sist, men håper på mer action i tiden fremover. :)

Vektøkning: Vet jeg ikke før kontrollen i april.

Barnerom ferdig: Vi har begynt å planlegge hvor ting og utstyr skal stå, og at rommet skal være lyst. Det meste av utstyr vi trenger skal vi kjøpe brukt fra andre i familien.

Innkjøp til babyen: Null innkjøp enda. Venter til kjønnet er avklart. :)

Strekkmerker: Ikke noe mer siden sist. Sørger for å holde huden fuktig og kald ved hjelp av spenol og at jeg spiser mye is og isbiter. Haha. :)

Plager: Sliter mye mindre med bekkenløsning. Noe jeg håper forsvinner helt over tid. Bortsett fra det, så er jeg mye svimmel og har hodepine. Kaster også opp litt med noen dagers mellomrom.

Noen matkikk?: Kjøttdeig blir jeg fortsatt utrolig kvalm av, og isbiter samt sure drops er favoritter akkurat nå.

Neste kontroll?: Ultralyd 5. april.

Interiørkonkurransen ble avsluttet i går kveld, og jeg fikk Magnus til å se over alle konkurranseinnleggene slik at han kunne velge vinneren. Det syntes han var en stor ære. Hehe. Han likte to spesielt godt, men valget falt til slutt på søte Kayso. Han ble faktisk sittende å lese på bloggen hennes etterpå også, og følte at hun fortjente seieren enda mer da han fant ut at hun hadde mistet katten sin, Cæsar. Noe jeg er helt enig i. Derfor sier jeg masse gratulerer til deg Kayso!! En stk brødboks, pynteskilt og to pakker med telys kommer til deg med posten veldig snart. :)

Send meg en mail til reidunbeate@live.com med adressen din. :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Carina 14. mars 2011 at 15:06

  Hurra :D Åååh, jeg er så glad på deres vegne, du aner ikke!!!!

  • Reply Reidun Beate 14. mars 2011 at 18:51

   Carina: Tuuusen takk :D <3

 • Reply Tone 14. mars 2011 at 15:32

  Så godt å høre at alt er bra med den lille! Kjekt med ultralyd igjen så fort, det blir jo lettere å planlegge når dere vet kjønnet:)

  Gratulerer til Kayso med seieren, jeg er helt enig i at hun fortjener det!

 • Reply Christina 14. mars 2011 at 15:41

  Så bra valg han gjorde. Hun fortjener det virkelig nå.

  Det er forresten kjempe bra at alt sto bra til med lille nurket. Det med navnet skal dere ikke bry dere om. Det er dere to som skal bestemme det og det at barnet får et navn som foreldrene er glad i er det viktigste.

 • Reply KAYSO 14. mars 2011 at 16:45

  Det er så spennende med slike statusrapporter synes jeg! spesielt siden jeg begynner å bli veldig klar for å få en bebis også <3 synd det ikke ble kjønnavklaring idag, men det blir vel neste UL tenker jeg :) Dere får vente i spenning litt til! :D

  Åh, seriøst! Nå ble jeg så sykt glad jeg! HAR IKKE ORD! Sitter på overtidsjobb som jeg har gjort litt for mye den siste tiden og når jeg bladde opp for å lese litt blogger i et stille øyeblikk og så dette så fikk jeg sikkert energi til å jobbe to timer ekstra! woohoo!! Tusen takk til snilleste og godeste mannen din som valgte mitt bidrag! <3 Dere er gode dere <3

 • Reply Helle 14. mars 2011 at 18:27

  Hei!

  Jeg vet dette spørsmålet ikke har med innlegget å gjøre i det hele tatt, men jeg lurer på hva som har skjedd med Femelle i det siste? Har dere lagt det ned?

  Hilsen Helle

  • Reply Reidun Beate 14. mars 2011 at 18:50

   Helle: Femelle er lagt ned ja, desverre.

 • Reply Malin 14. mars 2011 at 18:48

  Det var virkelig en verdig vinner :D

  Blir spennende om dere får se på neste UL om det er gutt eller jente! ;)

 • Reply Kine 14. mars 2011 at 21:56

  Grattis til Kayso! hun fortjener en ekstra oppmerksomhet om dagen syns jeg. Selv om jeg er grønn av sjalusi ;)

 • Reply Marie 14. mars 2011 at 22:20

  Jeg elsker navnet Miley! :) Håper det blir en jente, hehe ;)

 • Reply Siv 15. mars 2011 at 14:27

  Har ikke vært innom bloggen din siden femelle-oppstarten, men oj, her var det skjedd ting! Gratulerer så utrolig mye med graviditeten! Husker du hadde så lyst på barn :-) Håper alt går bra med deg! Legger deg til i bloglovinen igjen..synes det er så spennende å følge med på mager :-D

 • Reply Renate 15. mars 2011 at 21:57

  Syns Miley er et kjempefint navn jeg ^^ Er heller noe usikker på Bjarne for min del enn Miley hehe

 • Reply Lillesmurf - Kari 16. mars 2011 at 09:06

  Så spennende. Jeg kjenner jeg begynner å bli veldig babysyk ;) Gleder meg til min tur :D

  SV: Tusen takk :) Likte dette godt selv også :D

 • Reply Kriztella 16. mars 2011 at 15:32

  Snart halvveis nå jo :D

 • Reply Helle 17. mars 2011 at 19:54

  Okei, takk for svar. Men det er jo nye innlegg der ute nå? Og ikke står det noe på siden om at det er nedlagt heller? Jeg skjønner ingenting, jeg. :S Beklager at jeg spør og graver så mye, men jeg synes det var et flott tiltak og en bra idé.

 • Reply Phoebe 22. mars 2011 at 12:43

  Hurra! Så flott at alt er bra med den lille :-) Syntes Miley var knallsøtt jeg! Vi har ikke bestemt oss for navn enda til tross for at vi vet at det blir gutt sånn ca 99%. Men vi har jo litt tid igjen. Har termin i juni. Lykke til videre frøken :-) Det er så utrolig hyggelig å høre at du er gravid og at alt er bra :-)

 • Reply Lillesmurf - Kari 22. mars 2011 at 13:10

  SV: Ja Caroline er virkelig en stor favoritt. Elsker bloggen hennes.
  Kayso og Askforanswers leser jeg også. Nydelige blogger. Ulrikke er jeg ikke like stor fan av!

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits