Interior

My fragile (white) heart

I morgen kveld skal vi på visning i en sokkelleilighet nærmere byen, og jeg grugleder meg for å være helt ærlig. Da jeg kom over annonsen på Finn.no, så var det ingen bilder vedlagt, kun en tekst om at leiligheten var nyoppusset, og da må den vel være OK å se til? Jeg kan ikke forstå annet. Derfor krysser jeg både fingre og tær for at leiligheten er amazing, og at vi får flytte inn den 15. september. Jeg har allerede så utrolig mange interiørnyheter jeg ønsker å kjøpe for å ha i mitt nye hjem. Jeg klarer nesten ikke vente lenger.. :)


Oppbevarinskurver, hyllehjerte og lysholder fra Åhlens.

Forresten har jeg laget meg en liste over inspoblogger i sidemenyen på bloggen min. Om du ønsker å utveksle linker, så bare rop ut! :)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Camilla 3. september 2012 at 07:18

  Åå så spennende! :)
  Masse lykke til på visning.

  Håper du får en flott uke!

 • Reply Marie 3. september 2012 at 19:32

  Åh, elsket hjertehyllen! Åhlens har så mye fint :)

 • Reply Tina's Verden 17. september 2012 at 11:15

  De har så mye fint på Åhlens!
  Kunne lett ha kjøpt hele butikken om jeg hadde hatt penger til det! :)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits