Parenting

Verdens mest ufordragelige person

Uff for en utrolig slitsom og stressende dag dette har vært. Humøret har vært mildt sagt ustabilt og jeg har til tider nesten ikke visst hvor jeg skal gjøre av meg. Noen ganger får jeg bare en sånn skikkelig trang til å være for meg selv og trykke i meg alt jeg kan finne av brus, godteri og potetgull, men jeg klarte heldigvis å mestre suget mitt etter en god del sinte utbrud og irriterte snøft. Dere tror kanskje jeg overdriver, men tro meg, en stk Reidun Beate med sukkersug er ti ganger verre enn Reidun Beate med pms. Så nå sitter jeg her da, nettopp brukt 30 min på tredemølla og har dritdårlig samvittighet for at jeg har vært så ufordragelig i hele dag..

«Youre only one workout away from a good mood.» Dette sitatet kunne ikke vært mer riktig. Det er faktisk sant. Jeg ble som en helt ny person da jeg begynte på tredemølla og innen 30 minutter var gått, så hadde jeg påfyll med både energi, positivitet og optimisme!

Nå har jeg nettopp skrevet en ny artikkel om juleinteriør på Femelle.no. Ja, tro det eller ei – JUL! Det er en skam, men vi må nok bare følge etter butikkene desverre.. Om du er interessert, så kan du lese den her.

Avslutter kvelden med noen episoder «Sex & Singelliv». Kjenner at jeg har et ekstra behov for litt alenetid med «jentene». Haha.

Ha en fin kveld videre snille lesere!:)

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tinemarie 9. oktober 2012 at 23:00

    Hehe, noen dager blir det bare sånn! Håper tiden med jentene hjelper!

  • Reply Toyni (: 10. oktober 2012 at 13:56

    du har så rett.. når jeg blir sint, eller fortvila, eller blir konfrontert med noe jeg ikke liker – så er det jævli deilig å ta seg en løpetur ! :D

  • Leave a Reply

    Blogglistenhits