Girl Boss

Årets inspirasjonsblogg

I dag publiserte jeg en artikkel på Femelle.no i samarbeid med Vixen Blog Awards. Det er nemlig tid for å nominere våre absolutte favorittblogger. Jeg har selv lagt inn en nominasjon på blant annet Anine Kristin og Ellen Thorsnes. Skulle gjerne nominert absolutt alle Femelle-bloggerne, da jeg er så utrolig stolt over dem alle sammen, men det overlater jeg forhåpentligvis til resten av bloggnorges lesere! Hadde vært så utrolig gøy om flere av Femelle-bloggerne hadde blitt semi-finalister, finalister og kanskje til og med vinnere!! Det fortjener dere i alle fall!

Supersnille Anine Kristin har faktisk stemt på MEG (ja, faktisk) til årets inspirasjonsblogg. Ble helt satt ut da jeg leste det på bloggen hennes, fordi jeg mener akkurat det samme om henne, og stemte på henne i tidlig i morges i samme kategori.

Jeg kan ikke fatte og forstå at jeg skulle være kvalifisert til å bli nominert i noen som helst kategori, men om det absolutt skulle bli en, så måtte det nok kanskje blitt «årets inspirasjonsblogg». MEN, og det er et stort, men, det er nok bare på grunn av at jeg jobber så hardt med Femelle som jeg gjør, og det faktum at jeg faktisk er gründer av et veldig populært nettmagasin og en fantastisk flott bloggportal. Det høres jo helt vilt ut å skrive hva jeg faktisk har klart å oppnå til å bare være 24 år gammel. Æsj, dette ble kleint, men hallo, det må være lov å skryte bittelitt av seg selv av og til. :-)

Om du av en eller annen grunn ønsker å nominere meg til årets inspirasjonsblogg, så hadde jeg satt så uendelig stor pris på det! Jeg forventer ingenting, men takker uansett på forhånd i tilfelle noen av dere synes jeg fortjener det og tar dere tid til å nominere meg. Tusen hjertlig takk!! <3

http://vixen.no

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Marita 16. oktober 2012 at 11:37

  da var du stemt på ;) plukket ut noen, orker ikke å lese igjennom tusen bloggere, men du ble plukket ut da, liker det jeg ser å leser om:) godt man har noe å fylle dagene med da man er gravid :) håper det blir en premie på deg da, årets blogger er vell ikke værst det heller :) fortsett med det du driver med :) lykke til videre :)

 • Reply Anine Kristin 16. oktober 2012 at 12:22

  Så god da <3

  Du fortjener absolutt en pris! :D Stemmer og stemmer jeg !

 • Reply Ellen 30. oktober 2012 at 22:07

  Dette hadde ikke jeg fått med meg!
  Tusen takk, søte deg!!
  ..og selvfølgelig stemmer jeg på deg!

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits