Parenting

Venter på julen

Er det bare jeg som gleder meg noe helt vanvittig til julen i år? Det er første året vi ikke skal feire sammen med mamma og pappa, men jeg gleder meg uansett. Julen er alltid så utrolig fin, med herlige julefilmer på tv, god familiestemning hver kveld og selvsagt er det jo alle de flotte gavene selvfølgelig. Jeg er en av de personene som er like glad i å gi bort pakker, som jeg er i å få selv, så det er selvsagt et høydepunkt hver jul. Uansett om jeg fyller hele 25 år andre juledag i år, så føler jeg meg alltid som et lite barn på julaften.

Derimot blir jeg litt bekymret når jeg hører at så mange allerede har begynt med julehandelen. Jeg har ikke kjøpt en eneste gave enda, da jeg foretrekker å vente til i midten av november eller starten av desember. Det er jo den tiden det er meningen at butikkene skal være pyntet til jul.. Men så kommer jo julebrus, julemarsipan og pepperkaker i butikker allerede i midten av oktober da, så det er vanskelig å prøve å holde fast ved tradisjoner.

Lurer virkelig på om jeg klarer å holde fast ved julestemningen frem til selve julaften ..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Ulrikke 27. oktober 2012 at 13:18

  Du er ikke alene! Jeg elsker jul, og gleder meg noe sinnsykt!

 • Reply Hild Frøya 27. oktober 2012 at 14:10

  Jeg har heller ikke kjøpt noen gaver ennå, og jeg bruker å være tidlig ute. Men vi skal til Liverpool til onsdag, så regner med at noen gaver vil bli kjøpt da..

 • Reply Toyni (: 27. oktober 2012 at 16:04

  jeg venter på julen selv jeg :o men den julegavehandelen blir kort i år som student :p

 • Reply Marte 27. oktober 2012 at 17:07

  Synes det er så dumt at all julebrus og godsaker kommer i butikken allerede nå!! Vil ikke ha julestemning så tidlig som i oktober jeg :/ vil den skal komme sigende i desember! Da er det jo jul, så da er det ekstra koselig. Blir liksom ikke noe spesielt med julebrus og pepperkaker når man har det halve året uansett…

  Men jeg gleder meg i alle fall kjempemasse :D Familie, god mat og gaver! Og ferie.

 • Reply Karoline 3. november 2012 at 17:51

  Jeg gleder meg også veldig til jul! :D Og jeg er veldig imot å handle julegaver så tidlig. Gjør det alltid midt i desember når det er skikkelig pyntet til jul over alt. Mye koseligere :D

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits