Recipes

Helgekos på høyt nivå

Er det en blogger jeg virkelig bare MÅ innom hver bidige dag, så er det Àla Karoline. I mine øyne har hun den perfekte variasjonen en blogg skal ha. Hun skriver om trening, lavkarbo, mote, interiør og skjønnhet, samt også innlegg om andre ting. Jeg elsker at bloggere klarer å skrive innen flere kategorier uten at det føler malplassert ut på en blogg. Perfeksjon!

Ikveld har jeg og min lille familie kost oss med hjemmelagd pizza m/skinke, Skal Vi Danse og julebrus. 2-3 flasker på mannen, men kun et glass på meg. Synes det er så dumt at julebrusen kommer så tidlig. Det er tross alt nesten to måneder til selve julefeiringen begynner.

Gjennom jobben min, så leser jeg jo en god del blogginnlegg hver dag, men siden det er lørdag koste jeg meg med hele arkivet til Àla Karoline istedet for å lese en haug med forskjellige blogger. Jeg koste meg faktisk med alle innleggene til Karoline, og jeg fant også hele seks sunne oppskrifter på blant annet pannekaker og smoothies.

Dash of Greens smoothie

Rask ostekake med jordbær og havre

Havremuffins m/bringebær

Mini vanilla franske pannekaker

Bite size cookiedough godis

Weekday milkshake

Oppskriften jeg er mest gira på å prøve er sistnevnte, altså «Weekday milkshake». Den ser så utrolig god ut og som Karoline skriver på bloggen sin, så er den perfekt når man får lyst på noe søtt. Altså er kanskje dette en slags sukkersug-redning for meg. Yeey!

Bildekilde: alakaroline.blogg.no

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ege Denne 28. oktober 2012 at 12:29

  Skal se på bloggen, men jeg kom innom for å fortelle deg at du er nominert her ;)

  http://www.egedenne.com/2012/10/berta-carrot-award-2012-nominerte_28.html

 • Reply Lillesmurf - Kari 28. oktober 2012 at 17:51

  Takk for bloggtips <3 Jeg sjekker ut i skrivende stund :D

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits