Recipes

Fristende lavkarbo

Nå har jeg nettopp plassert en kakeform med peanøttkonfekt i kjøleskapet, og oppskriften til denne forhåentligvis deilige konfekten lånte jeg fra boken «Fristende Lavkarbo», som er skrevet av Cecilie Theiste-Bratli. Jeg har forelsket meg helt i boken og har allerede plukket meg ut noen favoritter som skal bakes til jul.

Bildet til venstre ovenfor er da oppskriften til myk peanøttkonfekt. For å lage disse herlige konfektbitene, så trengs det faktisk bare fire matvarer, kremfløte, kokesjokolade, peanøttsmør og meieresmør. Det er superenkelt. Jeg lover å legge ut bilder av sluttresultatet, samt en bedre tekst med selve oppskriften. :-) Usikker på hvor lang tid dette skal stå i kjøleskapet før det stivner, men jeg håper de blir ferdige asap. Hihi. Det er tross alt lørdag. Oppskriften til venstre på bildet er en form for sunn snickers. NAM! Skal selvfølgelig også prøves!

Jeg er også på leting etter lavkarbo bakeoppskrifter på nettet, så om du vet av noen, SI IFRA! Vær så snill! :) Takk på forhånd! :)

– Reidun Beate

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply maren 3. november 2012 at 19:51

  ååå, nam – jeg er hvert fall fristet!

 • Reply Lena 4. november 2012 at 01:27

  SV: Tusen takk! Har en ganske fin blogg du også!:)

 • Reply MaritBE 4. november 2012 at 22:05

  Den boka er helt fantastisk! Elsker den ;-)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits