Girl Boss

Vil du ha flere lesere?

I dag tidlig publiserte jeg en artikkel på Femelle.no, hvor jeg tipser bloggere om hvordan de kan få flere lesere. Jeg mener virkelig at den listen jeg har skrevet er hva som trengs for å få flere lesere. Nå er jeg ikke akkurat en toppblogger selv, men jeg er gründer av Femelles bloggportal og har skaffet meg ganske mye kunnskap om dette via jobben min.

Jeg vet hvordan jeg kan få veldig mange lesere, men jeg vet også at dette er tidskrevende og man må fokusere hundre prosent på bloggen sin for å oppnå å bli en toppblogger, og siden jeg er både mamma, har en fulltidsjobb og har en kreftsyk mann, så har jeg rett og slett ikke mulighet til å dedikere meg selv hundre prosent til å blogge flere ganger daglig!

MEN om du føler selv at du KAN klare å følge tipsene i artikkelen og ønsker å leve av bloggen etterhvert, så anbefaler jeg deg å virkelig gå inn for å følge listen til punkt og prikke! Dette kan du klare!!

Lykke til! :-)

– Reidun Beate

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kathrine Louise 4. november 2012 at 14:05

  Er nok ikke alle som har tid til å virkelig gå inn for å bli en toppblogger nei… I tillegg så må man virkelig gå «all in» pluss at man er vel ganske avhenging av å være veldig appelerende til «dagens ungdom» både utseendemessig og i forhold til hva man blogger om. Men jeg syns det er gøy at du har skrevet en slik artikkel, den kan jo være nyttig for mange om dem vil prøve å få flere lesere :)
  SV; Takk :) Ja, liker bloggen hennes veldig godt! Masse inspirasjon og en fint avbrekk fra hverdagen! :)

 • Reply Ege Denne 4. november 2012 at 16:23

  Flere lesere, ja takk :) Toppblogger? nei, tror ikke jeg vil det..
  Men jeg skal lese artikkelen :)

 • Reply Anine 4. november 2012 at 20:01

  Hei du. :) Så koselig kommentar du etterlot deg hos meg. Den ble jeg glad av! :) Og så skrev du jo at du skal handle julepynt i morgen, heldiggris! Lykke til på jakten din. :)

  Måtte du og dine ha en fredelig kveld.
  Stor kle fra Anine

 • Reply Stine Adriana 5. november 2012 at 20:15

  Likte den lista veldig godt:)) liker også bloggen din og følger den :)) du skriver så bra :)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits