Girl Boss

Dette blir vanvittig gøy

Femelle og Arkaden ble skrevet om i nyeste utgave av Spirit denne måneden, og jeg gleder meg bare mer og mer til 1. desember etter å ha lest denne artikkelen. Er fortsatt litt satt ut av å se Femelles logo på andre nettsider og magasiner, så dere kan tro jeg fikk sjokk da jeg fikk tilsendt dette bildet av denne megastore plakaten. Den henger nemlig på Arkaden kjøpesenter midt i Karl Johan. Sinnsykt moro!

Femelle-bloggerne som skal være med på dette er Sara, Mim, Heidi, Veronica, Mia og Charlotte. Det kan også hende at Anniken og Synne blir med, men de har ikke bestemt seg helt enda. Vi krysser fingrene for at de sier ja, slik at det blir flest bloggere fra Femelle. I tillegg vil det også være noen bloggere fra blogg.no, vixen.no, samt et par med egne domener. Det er totalt 35 plasser som skal fylles, så om du er en blogger som gjerne vil være med å selge dine vintage klær på Arkaden den 1. desember, så send meg en mail til reidunbeate@femelle.no. Det er fortsatt noen plasser ledige!

Vintage Shopping åpner kl. 10:00 og stenger ikke før 18:00. Etterpå blir det party og det storgleder jeg meg til! Endelig noe positivt og trivelig å se frem til. Det har jeg behov for nå kjenner jeg. Om du ikke er en av de som skal ha stand, så sørg for å ta turen innom likevell da, så sees vi forhåpentligvis. :)

– Reidun Beate

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Karoline 23. november 2012 at 01:57

  Åå, skulle virkelig ønske jeg kunne komme :(

 • Reply Anine Kristin 23. november 2012 at 07:20

  Ååhh, jeg vil så gjerne bli med, men jeg jobber! :-( Kjempegøy med med denne plakaten :D hihi

 • Reply Elise 23. november 2012 at 11:44

  Så artig!

  Men jeg har send deg misnt 3 e-poster, og får ikke noe svar?? Er det fordi jeg ikke har mulighet til å blogge hos femelle, eller har du ikke sett de? Vær så snill å svar? :-)

  • Reply reidunbeate 23. november 2012 at 15:31

   Elise: Om du sjekker ut siden hvor vi søker bloggere, så kan du se at vi desverre har fullt opp nå. Beklager! :/

   • Reply Elise 23. november 2012 at 15:56

    Åja, så dumt.. Er det lenge til det blir ledige plasser? :-)

    • Reply reidunbeate 23. november 2012 at 16:10

     Elise: Vi tar nok ikke inn noen nye på en stund nå. Vi er veldig fornøyde med de bloggerne vi har nå, og så fremt ingen av de bestemmer seg for å bytte bloggportal, så blir det ikke noen plasser ledige med det første. Det er fortsatt en liten venteliste også, så .. :/ Utrolig mange som søker, noe som er gøy, men også dumt, da vi må si nei til så mange :/

 • Reply Marlene 23. november 2012 at 14:17

  Har utrolig lyst å bli med, men venter fortsatt på mer info om julebordet, før jeg bestemmer meg for å sette meg på flyet :-)

 • Reply Mette 23. november 2012 at 21:51

  liker bloggen din, og ser veldig opp til femelle. Veldig lyst til å blogge på den platformen en eller anna gang! :)

  • Reply reidunbeate 23. november 2012 at 21:59

   Mette: Tusen takk for det! :-)

 • Reply Regine 26. november 2012 at 15:49

  Så gøy!
  Eg skal til Oslo den helga og lurer litt på om det fortsatt blir julebord?? isåfall vil eg hive meg med om eg kan.. har prøvd og sendt deg en epost :)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits