Interior

Nyheter fra Moolo.no


Sinkhus i to forskjellige strl – 129kr (annonselink)

Åh, nå er det så utrolig koselig stemning hjemme hos oss. Hentet en pakke fra Moolo.no i posten i går og jeg er så fornøyd med varene. Jeg har fått høre av Magnus at jeg har litt for mye dilla på telys, men jeg er sikker på at alle dere andre interiørglade lesere også synes at å tenne lys på mørke kvelder er noe av det koseligste som finnes. De to sinkhusene på bildet ovenfor ble det så herlig vakkert lys fra og jeg kjenner at de gir meg skikkelig julestemining. Nå mangler vi bare at snøen legger seg, så blir det perfekt.


Lysestaker i tre – 59kr (annonselink)

Både sinkhusene og lysestakene i tre er sponset av min nye samarbeidspartner Moolo.no. Det var herlige Tove som tok kontakt med meg, og det er jeg så utrolig glad for! Moolo.no er en nettbutikk med interiørartikler som hovedtilbud og nettbutikkens varer har god kvalitet, samtidig som de også sørger for å alltid tilby et godt utvalg. Jeg har allerede lagt min elsk på flere av julenyhetene deres.

PS: Om du er glad i Pukka-te, så har Moolo.no også dette til salgs i nettbutikken sin.

Det har vært veldig mye jobb de siste dagene nå, så fra og med klokken 18:00 ikveld, så tar jeg en velfortjent helgepause fra alt som heter Femelle-jobbing. Nå står avslapping, familiekos og filmkvelder på menyen!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply elma 23. november 2012 at 22:53

  HeiHei, leser bloggen din ofte og synes den er kjempebra. Den er på en måte »virkelig» og ikke overfladisk som mange andre. Derfor må jeg bare komme med et lite ønske om at du bytter font på tekstene dine. Vet ikke om det bare er min nettleser (safari), men det er utrolig vanskelig å lese når fonten er så tynn, og bakgrunnen er hvit. Bare et bittelite tips :)

  • Reply reidunbeate 23. november 2012 at 23:33

   Elma: Åh sier du det? Bare teksten i innleggene eller? Overskriftene ser ok ut? Det visste jeg ikke altså. Skal skifte med en gang! :-) Takk for at du sa i fra :-)

 • Reply SusanneVedvik 23. november 2012 at 23:16

  Ha en superfin helg, søte deg <3

 • Reply Anine Kristin 24. november 2012 at 11:46

  De var kjempefine!

  Ta deg en velfortjent pause! GOD HELG <3

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits