Interior

Natthandel hos Kremmerhuset

Hjelpe meg, klokken er over 02:00 og nå har jeg nettopp handlet på Kremmerhuset sin nettbutikk for over tusen kroner. Hva er det jeg driver med? Huff, jaja. Heldigvis kan jeg skylde på at det er veldig lenge siden jeg faktisk har bestilt meg noe over nettet, så jeg skal prøve å ikke ha dårlig samvittighet.

Nå skal jeg ærlig talt innrømme at jeg ikke har peiling på hvor jeg skal plassere bildet og skiltet, men jeg finner nok de perfekte plasseringene når de kommer i hus. Det «lille» kongletreet forelsket jeg meg helt i. Jeg ville ikke kalt det lite jeg, da det tross alt er 50cm høyt, men det blir kanskje litt lite med tanke på at den store versjonen er 90cm. Stor prisforskjell iallefall. Falt også pladask for noen produkter fra «Ophelia»-serien til Kremmerhuset. Skålen helt nederst til høyre skal alltid være full av deilige klementiner denne julen!


Bilde lånt fra Kremmerhuset.no.

Det hjalp virkelig å skrive et blogginnlegg om denne spontane nettshoppingen. Nå har jeg faktisk ikke dårlig samvittighet lenger. Man må tross alt ha lov til å unne seg noe ekstra iblant. :-)

Stor juleklem fra en fornøyd Reidun Beate!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Regine 11. desember 2012 at 11:21

  Det e herlig og befriende med litt netthandel innimellom – kremmerhuset har så masse fint!! Fikk lyst på alt sammen her eg ;)) Elsker siste bildet, så lekkert og koselig!!! :)

 • Reply Marte 11. desember 2012 at 12:03

  elsker kremmerhuset!

 • Reply malene fossum 11. desember 2012 at 15:36

  Lov å unne seg litt. Mye fint du hadde bestilt:)

 • Reply Jona (tyskertøsa) 11. desember 2012 at 16:11

  Åh den skålen var nydelig. Og jeg måtte le litt av kassen for den var så søt. Jeg har mye «ting og sånt» som bare ligger og flyter rundt i hjemmet som jeg godt kunne hatt oppi den ;)

 • Reply Kathrine Louise 11. desember 2012 at 17:56

  Så mye fint! Det er lov å unne seg litt iblant vet du. Jeg har akkurat bestilt meg nytt objektiv til kameraet mitt og venter i spenning med å få det i posten :D

 • Reply Eva Beate 11. desember 2012 at 21:24

  hihihi – du er ikke den eneste som har gått banans på de nettsidene gitt ;-) De har mye fint!

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits