Parenting

En våt dag..

Herregud for en dag dette har vært. Det ble en skikkelig shoppedag for å si det mildt, og den hektiske dagen endte selvfølgelig med at Miley hadde tisset seg ut noe helt forferdelig. Jeg har aldri sett en så «uttisset» unge før i hele mitt liv. Nå må dere for all del ikke tro at vi ikke skifter bleie på henne ofte. Årsaken bak all denne tissingen må vi faktisk skylde på at vi lot henne få lov til å drikke hele to bokser med Solrik da vi kjøpte oss middag. Herregud dere aner ikke hvordan hun så ut. Det var tiss til opp til navlen og helt ned til tærne.. Nei å nei. Følte meg som verdens verste mor akkurat der og da, men vi hadde heldigvis et ekstra sett klær med oss. Miley fikk seg et kjempegodt og varmt bad med en gang vi kom hjem og nå ligger hun og sover søtt i sengen sin. Skulle nesten tro at hun sutret noe voldsomt når hun ble så våt, men grunnen til at vi ikke oppdaget det var jo fordi hun satt i handlevognen og var i sååå godt humør. Utrolig hvor tålmodig og snill den jenta vår er altså! Verdens beste!

Det ble desverre ikke tatt noen bilder fra denne hektiske dagen, men jeg skal sørge for å ta litt bilder på dagtid imorgen, så får dere se hva vi kjøpte oss. Jeg fikk også pakke fra Kremmerhuset i posten idag. Bestilte på tirsdag og fikk pakken to dager etterpå. Det er søren meg råbra service altså!! Blir nok mer shopping via nettbutikken deres fremover. Hehe :-) Ble veldig fornøyd med så å si alt, bortsett fra det pyntefatet fra «Ophelia»-serien. Jeg glemte jo helt å se etter hvor stort det var før jeg bestilte, og det var veldig dumt av meg. Om det hadde vært halvparten så stort, så hadde det vært perfekt. Kanskje jeg skal gi det bort i en ny giveaway på bloggen? :-)

Nå står «Vampire Diaries» på menyen resten av kvelden. Må prøve å legge meg litt tidligere ikveld slik at jeg er mer uthvilt til en ny shoppedag imorgen.

Stor juleklem fra meg :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jona (tyskertøsa) 13. desember 2012 at 21:58

  Uff kjenner til den bitende dårlige samvittigheten ja.. Men men, sånt skjer de beste :) Gleder meg til å se hva du har shoppet! Kos deg med Vampire Diaries. :)

 • Reply Kathrine Louise 13. desember 2012 at 22:43

  Huffda! Ikke lett å legge merke til det hvis du holdt humøret oppe :P Godt dere hadde med skift og allting ellers ville det jo vært litt ekstra kjedelig. Høres/ser ut som om dere koste dere på storshopping allikevel!

  SV; Det er Canon EF 50mm f/1.4 USM‏ :D Veldig fornøyd med det hittil, hadde f/1.8 tidligere, men følte for å oppgradere nå som jeg hadde råd etter å ha hatt bursdag :P

  • Reply Kathrine Louise 14. desember 2012 at 00:34

   SVSV; Neida, det er ikke sånn veldig stor forskjell på de egentlig. Men f/1.8 er i plast mens den jeg har kjøpt nå er i metall, så den skal jo gjerne vare lenger i tillegg til litt større blender mulighet (Altså lavt f-tall som kan gi lysere bilder f.eks innendørs). Men dersom du bare ønsker bedre kvalitet og lys uten å bruke blitz er f/1.8 veldig bra og ikke minst billig! Så du vil nok merke ganske stor forskjell hvis du bare bruker originalobjektivet på kameraet ditt. Spesielt hvis du bruker manuelle eller halv-manuelle instillinger M eller Av for eksempel (på det hjulet på kameraet ditt). Sånn at du bruker den store blenderen (ved å bruke lavt f-tall). Huff, dette ble kanskje bare surr, men jeg har i hvertfall vært veldig fornøyd med f/1.8 også, så jeg ville nok kjøpt den først også heller sett an om du etterhvert evt. vil oppgradere slik jeg har gjort. :) Håper dette kanskje hjalp deg litt til å forstå hva jeg mente da! :P

   • Reply reidunbeate 14. desember 2012 at 00:56

    Tusen takk for så mye bra informasjon! Høres ut som et objektiv for meg! :D Det koster faktisk under en tusenlapp på komplett.no. Tror det må bestilles nå med en gang! :D Kanskje jeg kan spørre deg om noen tips senere når jeg mottar objektivet? :D

 • Reply Jona (tyskertøsa) 14. desember 2012 at 13:04

  Pstt! Lavkarbo pepperkake oppskriften er postet! ;) klem.

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits