Parenting

Årets mammablogg 2012

Idag var det egentlig pepperkakebaking som stod på menyen, men siden Magnus ikke føler seg så bra etter cellegiftkuren denne uka, så tror jeg vi utsetter det til over helga. Jeg og Miley kunne jo selvsagt bakt pepperkaker selv, men det er tross alt mye koseligere om vi gjør det sammen med pappa også. Istedet for baking blir det lasagne, filmen «Modig» og avslapping i sofaen ikveld. Vi skal kose oss masse.

IMG_0237

Jeg oppdaget på Foreldremanualen sin nettside idag at kåringen av årets mammablogg er igang, og siden jeg hovedsaklig skriver om interiør og det å være mamma, så hadde jeg satt utrolig stor pris på om du ville nominert meg i en passende kategori. Du kan stemme HER ved å legge igjen en kommentar med min bloggadresse og kategorien du vil nominere meg i. Tar maks to minutter. Håper dere vil ta dere tid til å nominere meg! :-)

banner_2012

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits