Parenting

Ikke så gledelig jul

Det har vært stille på bloggen siden den 21. desember nå, og jeg skulle ønske jeg kunne skylde på at vi har kost oss så masse i julen at bloggen har blitt glemt, men det stemmer nok ikke i det hele tatt..

Natt til lille julaften ble Magnus sendt på sykehuset med alvorlige magesmerter, noe som viste seg å være en infeksjon, samt også blodforgiftning. Begge deler er dødelig for kreftsyke med lavt immunforsvar, så det har vært en tung og vanskelig uke, og ikke minst jul. Vi fikk beskjed om at Magnus var veldig, veldig syk og at det ikke var noe mer legene kunne gjøre enn å gi han antibiotika og gi han standard medisinering for blodforgiftning. «Nå må vi bare ta en dag av gangen» .. De ordene har jeg gruet meg så utrolig mye til å høre og jeg har hatt det og har det fortsatt så forferdelig vondt. I går hadde jeg bursdag og fylte 25 år.. Den dagen tilbringte jeg sammen med Magnus på sykehuset, og ved legevisitten igår fikk jeg beskjed om at han er på bedringens vei og at alt tyder på at han kommer til å bli like «frisk» som han var før infeksjonen og blodforgiftningen. Han må fortsatt bli på sykehuset en stund til, men bare det at tilstanden hans ikke er alvorlig kritisk lengre føles helt fantastisk. Jeg føler meg 10 kg lettere..

Men likevell, så har jeg nå fått kjent en forsmak på hva som en dag kommer til å skje, og det gjør at jeg gruer meg så forferdelig mye mer. Tidligere hadde jeg ikke noen anelse på hvordan jeg kom til å reagere, men nå vet jeg at jeg kommer til å knekke sammen fullstending når den vonde dagen kommer. Den dagen da det ikke er noe mer noen kan gjøre..

Miley har vært skikkelig «rar» siden pappaen sin dro på sykehuset, og har ropet «pappa, pappa, pappa» så å si konstant i en uke nå. Selv har jeg fått veldig lite søvn siden lille julaften, og jeg sliter fortsatt med å sove mer enn en time sammenhengende. Våkner tårekvalt og er livredd for at noe skal ha skjedd mens jeg sov. Det er vondt å føle seg så hjelpesløs.

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Marte 28. desember 2012 at 02:18

  kan ikke forestille meg hvordan du føler det :(

  <3<3<3

 • Reply Cecilie 28. desember 2012 at 11:17

  <3

 • Reply Jona (Mammalivet i Berlin) 28. desember 2012 at 11:25

  Åh kjære deg.. Jeg har tenkt så mye på dere i julen. Håpte at det var en koselig grunn til at det var så stille fra deg, men var livredd for at det var noe vodt.. Er sjeleglad for å høre at det går bedre med Magnus nå. Håper han slipper flere komplikasjoner fremover. Sender deg en stor (bursdags) trøste-klem.

 • Reply Hild Frøya 28. desember 2012 at 12:08

  Huff.. Det finnes ingen ord.. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal si! Jeg tenker masse på dere og skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre..

 • Reply Kamilla Haaland 28. desember 2012 at 14:23

  Kreft er så urettferdig… Krysser fingrene for dere! *Klem*

 • Reply Eva Beate 28. desember 2012 at 14:38

  <3

 • Reply tine 28. desember 2012 at 15:00

  Off og off, jeg har ikke ord! Det er forferdelig at man skal ha det sånn, og at det skal være en slik forferdelig sykdom! Håper det går bedre for dere nå! Nyt tiden dere har sammen!

 • Reply Karoline 28. desember 2012 at 19:37

  <3

 • Reply Kathrine Louise 28. desember 2012 at 22:56

  <3

 • Reply Toyni :) 28. desember 2012 at 23:41

  <3<3<3<3 tenker masse på dere !

 • Reply Alina 29. desember 2012 at 02:00

  Sender en god klem <3

 • Reply camilla 30. desember 2012 at 02:41

  Jeg har ikke ord, jeg. Synes det er så ufattelig urettferdig at jeg faktisk ikke har ord. Dere fortjener virkelig ikke dette, og det er så trist å lese at det er slik dere skal ha det. Dere fortjener å ha et fantastisk liv sammen – du og den fine familien din. Er dog utrolig glad på deres vegne over at tilstanden ikke lenger er alvorlig kritisk, selv om det selvfølgelig ikke gjør resten noe bedre. Uansett så håper jeg dere vil få en fin tid fremover sammen, og sender dere mange varme tanker. Stor klem. <3

 • Reply marlene 30. desember 2012 at 18:04

  sender varme tanker! <3

 • Reply Nina 31. desember 2012 at 01:37

  Hei Reidun!
  Godt å hør d går bedre men Magnus, å håpe han kjæm heimatt te dokk snart :) Tenke veldig mytti på dokk fortida, husk du har veldig god familie i rundt dæ og ta VELDIG godt vare på den tida dokk har ilag :) ta mytti bilda :)
  Mang klemma fra Nina :)

 • Reply Miss Susie and the bandits 31. desember 2012 at 11:50

  Uff så grusomt! Kreft er virkelig så ufattelig urettferdig,
  Godt å høre at han er på bedringen vei.
  Nyt tiden dere har sammen <3
  Klemklem

 • Reply Veronica S 4. januar 2013 at 00:23

  Alle gode tanker og bønn til deg Reidun og familien din <3

 • Reply Nennes 8. januar 2013 at 20:09

  Så trist!
  Føler virkelig med dere.

  Klem

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits