Parenting

Pappas lille jente

Lykken var stor når Miley fikk se pappa komme inn døren igår kveld. De to hadde sett hverandre bare et par ganger på to uker, så dere skjønner sikkert at det var en stor gjensynsglede! Nå skal han ikke tilbake til sykehuset på en uke.

IMG_0567

Det ble en lang kveld igår etter at Miley la seg, da hjemmesykepleien kom og var her over to timer. Det er mye mer medisiner og smertestillende Magnus må ha nå, så fremover vil vi få besøk fra hjemmesykepleien hele tre ganger daglig. Det er ikke noe jeg ser frem til selvfølgelig, men vi må bare prøve å gjøre det beste ut av situasjonen.

Merker at jeg blir fortere tårekvalt nå enn før. Å være vitne til å se at mannen jeg elsker blir svakere er så ubeskrivelig vondt..

Er så glad for at jeg fortsatte å blogge selv om livet er tungt og vanskelig. Det gjør godt å skrive ned tanker og følelser, samtidig som det også er betryggende å vite at dagene våre blir dokumentert her, slik at vi kan se tilbake på bilder og tekster siden om vi ønsker det. Jeg mottar så mange fine kommentarer og meldinger hver dag fra dere fine lesere, og det setter jeg så utrolig stor pris på. Dere lyser virkelig opp dagene mine og selv om jeg ikke smiler like mye som før, så får dere meg alltid i litt bedre humør. Tusen hjertlig takk for det!

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Marte 9. januar 2013 at 13:52

  <3<3<3

 • Reply Jona (Mammalivet i Berlin) 9. januar 2013 at 14:02

  Syns du er veldig sterk som klarer å blogge om det som er så ufattelig vondt. Det skal en god del mot til for å tørre å være såpass åpen om det som gjør en sårbar. Sender deg en stor klem!

  • Reply Reidun Beate 9. januar 2013 at 14:06

   Takk Jona. Du er en av de som skriver de fineste kommentarene som gjør meg glad <3 Klem!

 • Reply Hild Frøya 9. januar 2013 at 14:30

  Jeg får så vondt av dere. Skulle så inderlig ønske at vi kunne ha gjort noe… <3

  • Reply Reidun Beate 9. januar 2013 at 21:44

   <3

 • Reply Marie 9. januar 2013 at 14:46

  Jeg synes du er tøff som er åpen om det! Det er ikke godt å sitte alene med så mange vonde tanker, følelser! Jeg håper av hele mitt hjerte at mannen din kan bli bedre. Ingen fortjener å gjennomgå noe sånt. Stor klem til deg! Jeg er glad du blogger jeg <3

  • Reply Reidun Beate 9. januar 2013 at 21:44

   Han er på bedringens vei heldigvis <3

   Stor klem tilbake <3

 • Reply Toyni :) 9. januar 2013 at 16:15

  så bra at han er hjemme <3

 • Reply Eva Beate 9. januar 2013 at 19:17

  Jeg håper hjemmesykepleien skal ha til hensikt å hjelpe dere sånn at det letter deres hverdag, slik at dere kan bruke energien deres på de gode tingene :) Jeg sender deg en god klem – godt at han er hjemme nå da :)

  • Reply Reidun Beate 9. januar 2013 at 21:48

   Ja, det er jo det de hovedsaklig skal, men det er ikke alltid de er så greie å ha med å gjøre. Noen er supergreie, mens andre kommer inn uten å ringe på, snakker så vidt til oss og virker irritert. Da er det ikke så trivelig at de kommer så ofte liksom :/

   Men får håpe det blir bedre etterhvert. :-)

 • Reply FargeBarn 9. januar 2013 at 20:52

  Ikke noe kjekt å høre at mannen din er syk! Håper han blir helt frisk og at dere får nyte tiden sammen! Mass varme tanker herfra!

  • Reply Reidun Beate 9. januar 2013 at 21:48

   Tusen takk for en god og positiv kommentar!

   Klem <3

 • Reply Veronica S 9. januar 2013 at 21:29

  Tenker masse på dere og sender masse gode tanker<3

 • Reply linnjones.com 11. januar 2013 at 04:32

  Trist å lese! :( Ikke anelse om hva dere går gjennom. Men at dere har masse kjærlighet er uten tvil sikkert!

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits