Parenting

Tornerose

En ting jeg og Magnus har vært skikkelig bortskjemt med når det kommer til Miley, er det gode sovehjertet hennes. Hun våkner nemlig aldri før etter klokken 09:30 og noen ganger sover hun til og med til klokken 11:00. I dag var intet unntak, da hun ikke våknet før halv elleve. Så jeg skal absolutt ikke skylde på at jeg ikke får nok søvn på grunn av at hun våkner tidlig. Hihi.

smokkesnor
Herlig Ole Brumm smokkesnor fra «>»Fortryllende – By Charlotte».

Miley har hatt influensa i en ukes tid nå og matlysten har ikke vært helt på topp, men idag spiste hun (endelig) opp en hel brødskrive igjen! Nå begynner forhåpentligvis matlysten å komme tilbake. Hun har allerede begynt å gjespe og sutre litt nå, så regner med det blir en «dupp» veldig snart. Skulle tro hun fikk nok søvn iløpet av natten, men neida. Jeg er veldig trøtt og sliten selv, så det blir nok en liten lur på meg også. Blir spennende å se hvordan dette forandrer seg når hun begynner i barnehagen på mandag.

Håper dere lesere får en kjempefin dag! :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jona (Mammalivet i Berlin) 10. januar 2013 at 14:25

  Oj så spennende med barnehagestart for Miley! Og hjelp så misunnelig jeg ble på den sovetiden hennes altså! Når sovner hun som regel på kveldene? Våre er som regel oppe og hopper om morgenen mellom 06 og 07.30 ;)

  • Reply Reidun Beate 10. januar 2013 at 18:01

   Hun legger seg kl. 20:00 :)

 • Reply Hild Frøya 10. januar 2013 at 19:18

  Det er litt deilig også. Å ha barn som sover mye. Cornelissen vår har veldig godt sovehjerte han også :-) klager ikke på det..

 • Reply Marie 10. januar 2013 at 20:36

  Lykke til med barnehagestart :)

 • Reply Eva Beate 11. januar 2013 at 12:54

  Spennende med barnehagen! :) – et godt sovehjerte er egentlig litt deilig å ha ;-)

 • Reply Veronica S 11. januar 2013 at 22:28

  Hun er så utrolig vakker den lille jenten din<3 Nydelig unge!
  Heldig, åh tror det er mange foreldre som ville hatt et barn som hadde sovet så lenge.
  Håper formen hennes er på topp snart, bra tegn at hun spiser;)

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits