Life Love Parenting

Tortur

Fem dager har gått siden Magnus ble sendt hjem til meg for å dø. Det har vært fem ubeskrivelig tøffe dager og netter. I går reiste Magnus og jeg tilbake til sykehuset igjen på grunn av at både han og jeg føler oss mye tryggere og bedre tatt vare på her.

Det er så vondt å bare sitte å se på at han blir svakere og svakere. Han har ingen krefter igjen og jeg ser at det er tungt for Magnus å bli hjulpet til ting som han helst ønsker å gjøre selv, men ikke klarer lengre.. Jeg føler meg så hjelpesløs. Om det bare var NOE jeg kunne gjort for å hjelpe.

Legene sier at vi må sette pris på hver dag, og selv om jeg gjør det, så er det så grusomt å se at kroppen, huden og sinnstilstanden hans forverres for hver dag. Jeg er livredd for hva som venter meg hver gang jeg våkner om morgenen, og jeg blir like sjokkert og overveldet over hvor mye verre han blir bare over natten..

Jeg skjønner ikke hvor jeg har klart å finne den styrken jeg har fått, men jeg er så takknemmelig for at jeg har klart å holde meg sterk nok til å være her for Magnus. Jeg føler meg knust og ødelagt, men jeg vet innerst inne at dette må jeg bare kjempe meg gjennom, både for min egen del, men aller mest for Miley sin skyld.

Jeg elsker deg så utrolig mye kjæresten min. Du er den sterkeste jeg vet om og jeg er så glad for at du valgte å tilbringe livet ditt med meg. Tusen takk. Jeg lover å ta vare på og være verdens beste mamma for datteren vår. Hun skal få vite hvilken fantastisk pappa du var og jeg skal fortelle henne hvor mye hun betydde for deg. Jeg elsker deg Magnus!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

30 Comments

 • Reply kayso 19. januar 2013 at 21:09

  Det er så vondt å lese Reidun Beate… Jeg tenker mye på deg og dere! Stor klem fra oss <3

 • Reply Hild Frøya 19. januar 2013 at 21:13

  Kjære deg.. Nok en gang tar jeg til tårene. Nok en gang blir jeg overveldet over den styrken du viser, det motet dere har! Skulle ønske jeg kunne gjøre noe for dere. Det skulle vi nok alle sammen! Tenker mye på dere om dagen. Dette er så utrolig urettferdig!

 • Reply frk. Angell 19. januar 2013 at 21:19

  Mange styrkeklemmer til deg! <3

 • Reply Unni 19. januar 2013 at 21:48

  Off, sitter her med tårer i øyene når jeg leser om dere. Har nettopp mistet en av mine nære i døden. Tapte kampen mot als. Det er helt forferdelig! Tenker på dere!

  ♥ Hvert sekund er ett liv ♥

 • Reply Ida 19. januar 2013 at 21:54

  Kjære Reidun!
  Jeg beundrer deg for å være så sterk i denne forferdelige tiden. Jeg beundrer deg for den støtten du gir kjæresten din. Jeg beundrer deg for hvor mye kjærlighet og omsorg du klarer å formidle i en så ufattelig og urettferdig tid. Jeg sender deg mange varme klemmer og gode tanker. Jeg tenker på dere og føler med dere i en tid jeg skulle ønske ikke var virkelighet. Ta vare på hverandre. Stor god klem fra Ida

 • Reply Maria 19. januar 2013 at 22:11

  <3

 • Reply Jona (Mammalivet i Berlin) 19. januar 2013 at 23:17

  Sitter med tårer i øynene og så utrolig mye sorg og respekt for dere i hjertet. Finner ikke flere ord i dag, men sender deg en diger klem<3

 • Reply Astridhjerte 19. januar 2013 at 23:58

  <3

 • Reply Lindis 20. januar 2013 at 00:17

  Huff, har ikke ord. Tenker på dere!

 • Reply Nennes 20. januar 2013 at 13:52

  Uff, har ikke ord…. :( så trist

  Trøsteklem

 • Reply Ragnhild 20. januar 2013 at 16:38

  Jeg vet ikke hva man skal si til noen som er i din situasjon, for uansett hvor hardt jeg prøver, har jeg nok ikke sjangs til å kjenne en liten flik av hvordan dette må føles for dere.
  Du skal vite at alle som leser bloggen din blir rørt og grepet av historien deres, og alle føler med dere. Håper dere får noen rolige dager sammen nå. Tenk på de fine stundene dere har hatt sammen. Gjennom Miley har du alltid en del av din kjære med deg.
  Jeg kjenner dere ikke, men sender dere noen gode, varme tanker.
  Tro, håp og kjærlighet <3

 • Reply Toyni :) 20. januar 2013 at 16:39

  nå sitter jeg bare her og tårene triller..
  tenker på dere hver eneste dag, og jeg bare venter på en status på facebook eller et nytt blogginnlegg for å høre hvordan det går.
  dere fortjener så absolutt ikke det her.. <3

 • Reply anonym 20. januar 2013 at 20:30

  Fant bloggen din for en stundt tilbake og fulgt den daglig. Aldri turt å skrive noe, får så vondt. Men nå følte jeg at det var på sin plass at jeg skrev noe. Du er en utrolig sterk og beundringsverdig dame. Jeg får tårer i øynene av den slemme skjebnen du har fått. Men jeg ville bare si at datteren din er super heldig som har deg. Og samme med mannen din! Du er utrolig sterk og omtenksom. Jeg vet at tiden for deg nå er rene helvete om ikke verre. Og ingenting kan fikse det. Men la meg fortelle deg noe. Aldri mist håpet uansett hva! Bestemoren min har hatt kreft 4 ganget og for 4 mnder siden sa legene at nå har hun noen dager og uker igjen. Hjertet hennes stoppa å banke også. Men nå 4 måneder senere. Så lever hun! Og hjertrt og nyrene som sviktet er oppe og funker som de skal. Jeg sier ikke ha falske håp. Men jeg vrt hvordan du har det. Jeg ber for dere og skulle ønske livey ble gitt Magnus i gave. For det fortjener DU, han og deres lille solstråle. Jeg har deg og dere i tankene og håper du får styrke til å takle dette. Du har det helt jævlig, men ingen har det verre enn mangnus. Fyll hans siste dager med masse kjærlighet og omtanke. Det fortjener du og han! Dont loose your smile. Den lille får med seg mer enn du tror:/ huff.. får vondt i hjertet. Skulle gjerne omfavnet deg og sagt alt ordner seg..

 • Reply christinesveen 22. januar 2013 at 10:25

  Sender deg varme tanker <3

 • Reply M 22. januar 2013 at 15:40

  Jeg tneker på dere

 • Reply M 22. januar 2013 at 15:40

  Jeg tenker på dere

 • Reply Anine Kristin 22. januar 2013 at 21:33

  Jeg tenker sånn på deg Reidun <3
  Ville bare du skulle vite det :( <3 Klem

 • Reply Ella 23. januar 2013 at 00:04

  Hei!
  Kom nettopp over bloggen din og ble sittende og bare titte lenger og lenger bak i arkivet.
  Hjertet mitt strekker ut til deg <3
  Beklager så mye at du må gå igjenom dette! Og lille Miley.
  Skulle gjerne gitt ett år av min levetid til din kjære <3

  Bra du har bloggen å lene deg til også. Du trenger ikke ALLTID være sterk.
  Av og til er det godt å strekke ut til andre:)

  Klem

 • Reply AnnET 23. januar 2013 at 10:14

  Er innom bloggen din for første gang. Har ikke ord, ville bare si at jeg tenker på dere, og håper dere finner fred og ro nå på slutten. Ta vare på deg selv, og hverandre!

 • Reply Tonje - Mamma til Ida 23. januar 2013 at 14:39

  Tenker på deg og den vakre familien din <3 Klem

 • Reply Hanna 23. januar 2013 at 15:44

 • Reply Astridhjerte 23. januar 2013 at 18:11

  Kossen går det med dokke? Tenke på dokke:)

 • Reply Marita 23. januar 2013 at 22:46

  Hørte at Magnus har dratt nå… Har rett og slett ikke ord. Tenker så inderlig på dere.

 • Reply junesundet.blogg.no 24. januar 2013 at 16:53

  <3

 • Reply Silje Merethe 25. januar 2013 at 00:36

  Uff – vet virkelig ikke hva en skal si! Annet enn at dere er i mine tanker <3

 • Reply Silje Merethe 25. januar 2013 at 00:44

  Kondolerer så mye! Ta godt vare på hverandre i den tunge stunden <3

 • Reply Marit 26. januar 2013 at 21:56

  Kjære Reidun Beate! Jeg kondolerer så mye, har plukka det opp på facebook. Jeg kommer fra en av nabokommunene og har fulgt dere lenge. Dette er bare så utrolig urettferdig! Håper dere har folk rundt dere som tar vare på dere nå. Jeg har ei datter som er like gammel som Miley, og jeg får bare vondt, vondt, vondt av dere. Det skal ikke være sånn :( En stor klem sendes dere, fra meg og Astrid.

 • Reply Jona (Mammalivet i Berlin) 27. januar 2013 at 02:09

  Er fortsatt her. Tenker på dere hver dag <3 Du trenger ikke publisere denne kommentaren. Ville bare at du skal vite at jeg fortsatt tenker på dere og skulle ønske jeg kunne gjøre noe mer enn å sende varme tanker deres vei. Stor klem.

 • Reply Eva Beate 27. januar 2013 at 18:18

  Kondolerer så mye Reidun Beate <3

 • Reply Monica Karin 27. januar 2013 at 21:33

  Tårene triller og jeg har virkelig vondt med dere.
  Du er en utrolig sterk dame,styrken din skulle jeg virkelig likt og hatt litt av..
  Det er så vondt og lese dette som skjer i din verden…
  Skulle så gjerne gjort noe for dere,men er nok ikke alene om det.,

  Ord blir så fattige i en slik stund..

  Men jeg sender deg varme tanker.

  Vennlig Hilsen Monica Karin
  <3 <3 <3

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits