Parenting

Livet må gå videre

Selv om jeg helst kunne tenke meg å ligge i sengen, gråte og bare tenke på hvor vondt, urettferdig og vanskelig livet er, så vet jeg at det ikke er det beste for Miley. Når man har valgt å få barn, er det alltid de som kommer i første rekke og jeg er så utrolig takknemmelig for at jeg har en så nydelig gulljente til å berike livet mitt. Hun er min aller største skatt og det er definitivt hun som holder meg sterk og positiv. Jeg skal prøve så godt jeg kan å ha det så bra som overhodet mulig for hennes skyld.

Akkurat nå ligger Miley i sengen og sover i naborommet – i vår nye leilighet. Det føles både trist og vanskelig å flytte fra et hjem som er fylt med mange minner, men det er også på grunn av akkurat de minnene at vi «måtte» flytte. Uansett hvor jeg snudde meg, så var det noe som minte meg på Magnus og hans død. Jeg hadde ingen matlyst og klarte heller ikke å sove. Jeg ville ikke klart å holde meg sterk for Miley om vi skulle fortsatt å bo i vårt gamle hjem..

Nå bor vi i en 50kvm leilighet mye nærmere Trondheim sentrum og selv om jeg vet at jeg må leve med sorgen resten av livet, så håper jeg virkelig vi kommer til å trives og få det godt her. Bare vi to..

IMG_0883

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Lindis 3. februar 2013 at 22:11

  Du er ufattelig sterk! Du er en flott mor, og du bør være stolt av deg selv! Håper uka di blir full av små lysglimt som bærer deg fremover!

  • Reply Reidun Beate 5. februar 2013 at 23:52

   Tusen hjertlig takk Lindis <3 Jeg prøver så godt jeg kan!

 • Reply Jona (Mammalivet i Berlin) 3. februar 2013 at 22:15

  Godt å høre fra dere.<3 Så fint at dere har funnet ny leilighet og kommet på plass. Tenker på dere hele tiden og sender varme tanker. Nydelige Miley <3

  • Reply Reidun Beate 5. februar 2013 at 23:52

   Takk kjære Jona! <3

 • Reply Eva Beate 3. februar 2013 at 23:24

  <3

 • Reply Marie 3. februar 2013 at 23:26

  Godt dere har fant en leilighet fort <3 Kan ikke tenke meg hvor vondt alt dette er. Må si du er ufattelig sterk og en super mamma for Miley! Jeg er glad dere har hverandre <3 <3 Stor klem!

  • Reply Reidun Beate 5. februar 2013 at 23:53

   Ja, jeg er så glad for å ha kommet meg ut av huset vi bodde i. Det var så vondt å være der ..

   Stor klem tilbake <3

 • Reply Anine Kristin 3. februar 2013 at 23:36

  Du er flink du <3 Godt for dere at du fant en ny leilighet! Håper alt er bra med deg, og at ting blir "lettere" etterhvert <3 Har tenkt så mye på deg Reidun Beate.

  Stor klem!

  • Reply Reidun Beate 5. februar 2013 at 23:54

   Tusen takk for en kjempegod kommentar Anine Kristin! Jeg håper også at ting blir «lettere» etterhvert. Det kan umulig bli verre, så vi får håpe det kun blir oppturer fremover nå!

   Klem <3

 • Reply Bente 4. februar 2013 at 00:33

  Så fint at det ordnet seg med leilighet så fort. Tenker masse på dere, husk å ta vare på deg selv også, det er mer enn lov å være i ett kaos av følelser, ønsker dere alt godt

  • Reply Reidun Beate 5. februar 2013 at 23:55

   Ja, jeg er et stort kaos av følelser. Det første jeg gjør etter at Miley sovner om kvelden er å sette meg ned å gråte. Jeg vil helst ikke gråte foran henne, så da blir det så jeg knekker sammen når hun sover .. Håper dette blir bedre etterhvert.

   Stor klem <3

 • Reply Stine Lervik 4. februar 2013 at 17:36

  Sterke innlegg du kommer med Reidun! Sender deg en klem i den vanskelige tiden. Du er fantastisk!

  • Reply Reidun Beate 5. februar 2013 at 23:56

   Tusen takk Stine!

   Stor klem tilbake <3

 • Reply TONE-LISE KALVØ 4. februar 2013 at 21:43

  Heier på dere! <3

 • Reply Fru Jacobsen 4. februar 2013 at 22:21

  Fantastiske du <3 Sender deg masse gode klemmer. Godt å høre dere er på plass i ny leilighet :)

  • Reply Reidun Beate 5. februar 2013 at 23:56

   Åh tusen takk! :)

   Stor klem tilbake <3

 • Reply Astridhjerte 4. februar 2013 at 22:54

  fint å se at livet fortsette, sjøl om ting ikkje e som før. du e sterk!
  lykke te i ny leilighet:)

 • Reply Anita 4. februar 2013 at 23:54

  Hei!

  Kom tilfeldig over bloggen din. Sterkt å lese om, men samtidig skriver du så fint. Jeg vet litt hvordan du føler det, selv om det ikke kan sammenlignes, med all respekt for deg. Mistet nettopp brått og uventet min pappa og mammaen min er også død. Vett godt hva du mener med tomt samtidig som du ikke kan grave deg ned. Jeg føler selv jeg kunne sovet en uke i strekk, men det er vanskelig å finne søvnen. Ønsker dere masse lykke til! Varm klem fra Molå.

  • Reply Reidun Beate 5. februar 2013 at 23:58

   Hei Anita!

   Tusen takk for en fin kommentar! Godt å høre fra noen som selv har opplevd en stor sorg .. Det føles så rart å være helt nummen, men jeg håper virkelig det blir bedre og lettere etterhvert. Nå kan det tross alt bare gå oppover .. Det kan umulig bli noe verre.

   Stor klem <3

  Leave a Reply

  Blogglistenhits