Parenting

Morgenfugl

IMG_0918

Med et «bææ bææ» våknet jeg klokken 08:00 idag. Da skulle Miley opp til Timmy og det ble ikke aktuelt å sove lenger. Hun har også fått seg seks plastkopper i forskjellige farger og de er det første hun begynner å leke seg med om morgenen, det vil si ETTER at hun har gitt begge Timmy’ene sine klem.

IMG_0920

Og nå har jeg et teknisk spørsmål som jeg håper dere blogglesere kan hjelpe meg med. I den nye leiligheten, så ønsker jeg å fortsette å ha Riks TV istedet for kabel-tv, men den bord-antennen jeg bruker er så utrolig ustabil. Vi bor i femte etasje i et ganske så sentralt område, så synes det er så rart at signalet er så skiftende .. Noen som skjønner hva som kan være galt?

0
Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply SusanneVedvik 6. februar 2013 at 14:23

  Så fine bilder du tar, Reidun Beate! :) Hm.. eneste jeg kan komme på er at om du har en for lang ledning så kan det komme dårligere signal, om den ligger krøllete og ikke er rett. Utenom det så er jeg dessverre ikke teknisk nok til å komme med andre forslag. Kanskje bare ringe inn til RiksTV? De hjelper deg nok gjerne :)

 • Reply Eva Beate 6. februar 2013 at 14:49

  Miley er så skjønn :)

 • Reply Hild Frøya 6. februar 2013 at 19:42

  Nydelige bilder. Vi har også RIKS TV med bordantenne, og det er ustabilt. Når biler kjører forbi ol. Vêr egentlig ikke hva grunnen er. Har snakket med RIKS TV om det, men heller ikke de kan svare på det…

 • Reply Mamma Marianne 6. februar 2013 at 23:09

  Så skjønn! :)

 • Reply Nina C. 6. februar 2013 at 23:23

  Fine bilder av Miley! Kanskje det er noe galt med signalene i området som gjør at du ikke får Riks Tv. Har du ringt å hørt med de om de har noe i området du bor i?

 • Reply Lisa 7. februar 2013 at 00:16

  Kjære Reidun Beate

  Du er modig! Ønsker deg lykke til videre på livets reise, du og Miley. Jeg kom over bloggen din helt tilfeldig for noen uker siden og det du har skrevet, har rørt meg dypt inne i hjertet! Jeg tenker mye på dere.

  Mange gode tanker fra Lisa

 • Reply Mariann 7. februar 2013 at 21:39

  Gratulerer med ny leilighet!

  Jeg har ikke fått sagt det før, men jeg kondolerer så mye med tapet av Magnus. Jeg sender deg varme tanker og ønsker deg all mulig lykke til med den «nye starten». Føles feil, en ny start skal tross alt være noe positivt – men det er jo begynnelsen på en ny epoke for dere. Håper dere holder dere oppe så godt dere klarer, og at dere finner støtte i alle som deler sorgen deres. <3

  Stor klem.

 • Leave a Reply

  Blogglistenhits