Parenting

Heller smerte enn ingenting

617987-12-1360494882707

Etter at Magnus døde, så ble livet veldig forandret. Det var meningen at Miley skulle begynne i barnehagen i januar, men det ble det selvsagt aldri noe av. Jeg ble alenemamma, noe som da resulterte i at vi flyttet nærmere Trondheim sentrum, og jeg mener fortsatt at Miley fortjener å få gå i barnehagen og sosialisere seg med andre barn. Derfor har jeg søkt henne inn i barnehage her hvor vi bor, men der har de sannsynligvis ikke noe ledig før til høsten.

617987-12-1360495689556

I mellomtiden har hun fått bhg-plass på Heimdal, noe jeg er veldig glad for. Det er selvsagt litt lengre unna, men siden det tross alt går buss dit flere ganger i timen og buss-stoppet er like utenfor selve barnehagen, så ser jeg ikke på dette som en ulempe i det hele tatt. Miley trenger å få være mer sammen med jevnaldrende barn og jeg trenger litt tid for meg selv til å sørge.

Det føles som om jeg ikke har fått et ledig øyeblikk til å puste og tenke etter at jeg mistet Magnus, og selv om jeg vet at det kommer til å gjøre grusomt vondt, så må jeg bare tillate meg selv til å kjenne ordentlig på sorgen. Frem til nå har jeg prøvd å stenge den lengre og lengre inn, men om jeg fortsetter slik, så vil det nok ta knekken på meg ..

Vi skal besøke barnehagen for første gang allerede imorgen og jeg regner med tilvenningen vil tre i gang iløpet av uken også. Dette skal bli så godt til oss begge to. Om dere har noen gode råd å komme med angående bhg-start, så vil jeg veldig gjerne høre dem! :-)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Blogglistenhits